Σωτήρης Κοντιζάς: Η ονειρεμένη φωτογραφία των παιδιών του έγινε viral!
Showbiz

Σωτήρης Κοντιζάς: Η ονειρεμένη φωτογραφία των παιδιών του έγινε viral!

Το MasterChef πήρε το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν και ο Σωτήρης Κοντιζάς μόλις ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο σεφ είναι παντρεμένος εδώ και αρκετά χρόνια με την Ελληνοϊταλίδα σύζυγό του, Δέσποινα, και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδάκια με το μικρότερο να είναι μόλις λίγων μηνών.

Όσο για το πόσο τρυφερός και καλός μπαμπάς είναι ο Ελληνοιάπωνας σεφ, οι φωτογραφίες που κατά καιρούς ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αλλά και τα στιγμιότυπα που μας έχει χαρίσει κατά καιρούς με την οικογένειά του σε βόλτες τους, είναι αρκετά για να πειστείτε και εσείς πως δεν είναι μόνο αυστηρός κριτής αλλά γίνεται… βούτυρο για τα παιδιά του.

Αυτή τη φορά ο ίδιος μοιράστηκε μια απίθανη φωτογραφία των δυο μεγαλύτερων παιδιών του μέσα από το καράβι. Μια φωτογραφία που δεν άργησε να γίνει viral αφού απολαμβάνουμε τον Κένζι και την Αριάνα, να κοιτάζουν τη θάλασσα μέσα από ένα φινιστρίνι.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς συνόδευσε την ανάρτηση με στίχους από ένα τραγούδι του Bruno Mars, το «Count on me», ενώ πρόσθεσε και το hashtag #BrotherSisterLove.

Δες την στη gallery

«Το Λονδίνο μπορεί να σε κατασπαράξει. Το Λονδίνο δεν το ενδιαφέρει τι ήσουνα σε κάποια άλλη χώρα καθόλου. Ήμουνα ο τελευταίος τροχός... Ναι ήμουν τραπεζικός υπάλληλος. Θυμάμαι να προσπαθώ να πείσω τον παππού μου τον Σωτήρη, ότι "παππού δεν χρειάζεται να πας στο υποκατάστημα τράπεζας να ενημερώσεις το βιβλιάριο"» είχε πει μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Κοντιζάς σε συνέντευξή του ενώ αναφερόμενος στη γυναίκα του περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη γνωριμία τους:
«Έσκισα το σουπλά, η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω, εγώ ήθελα να αφήσω το τηλέφωνό μου. Ναι, γνωριστήκαμε στο Αλάτσι. Βγαίναμε 3, 4 μήνες και μετά φύγαμε για το Βιετνάμ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved