Οι καλοκαιρινές εμφανίσεις της Σωτηροπούλου… οδηγός μόδας για κάθε προορισμό
Showbiz

Οι καλοκαιρινές εμφανίσεις της Σωτηροπούλου… οδηγός μόδας για κάθε προορισμό

Στα καλύτερά της είναι η Τόνια Σωτηρόπουλου και πώς όχι αφού απολαμβάνει τον έρωτα με τον Κωστή Μαραβέγια ενώ παράλληλα βιώνει και την επιτυχία μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Είναι ένα κορίτσι που συχνά γίνεται έμπνευση όχι μόνο για τον αγαπημένο της αλλά και για εμάς αφού το στιλ της είναι μοναδικό.

Το Instagram της είναι γεμάτο απίθανες φωτογραφίες μέσα από τις οποίες εύκολα μπορεί κανείς να διακρίνει πως είναι σικάτη, αέρινη και πάντα με στιλ που κάνει τη διαφορά.

Είναι ένα υπέροχο άλμπουμ που κάλλιστα μπορεί να σταθεί ως οδηγός μόδας για κάθε προορισμό τώρα το καλοκαίρι.

Δες τις υπέροχες φωτογραφίες και πάρε ιδέες

Όσο για το πώς καταφέρνει και διατηρεί την απίθανη σιλουέτα της;

«Το πρωί θα φάω γιαούρτι µε φράουλες ή κάποιο άλλο φρούτο εποχής µε ελάχιστο µέλι ή θα πιω έναν φρέσκο χυµό µε πολλά φρούτα στον οποίο βάζω µέσα και γιαούρτι. Για σνακ συνήθως τρώω ένα αβοκάντο, το οποίο κόβω στη µέση και βάζω γιαούρτι, τυρί, αλάτι, πιπέρι και λίγο λάδι. Είναι ένα σνακ πολύ θρεπτικό, πλούσιο σε ω-3 λιπαρά, που µου δίνει πολλή ενέργεια.

Το µεσηµέρι θα φάω µια πολύχρωµη σαλάτα µε φρούτα και λαχανικά, και το βράδυ κάτι ελαφρύ, θρεπτικό και ταυτόχρονα νόστιµο. Γενικά τρώω πολλές σαλάτες, όσπρια αλλά και υποκατάστατα κρέατος όπως η σόγια. Για παράδειγµα, µια µπολονέζ µε κιµά σόγιας, που έχει 92% λιγότερα λιπαρά χωρίς να υστερεί καθόλου σε γεύση», έχει πει η ίδια ενώ γυμνάζεται σε καθημερινή βάση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved