Νάντια Μπουλέ: Για βουτιές με μπικίνι στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της!
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Για βουτιές με μπικίνι στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Αντίστροφα πλέον μετρούν η Νάντια Μπουλέ και ο σύντροφός της Γιώργος Ισαάκ για να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, όμως στο μεταξύ η μέλλουσα μαμά, απολαμβάνει δροσιστικές βουτιές. 

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ποζάρει με υπέροχο μπικίνι και είναι απλά υπέροχη!

Και μπορεί η Νάντια Μπουλέ το πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης της να φορούσε αέρινα φορέματα και να έκρυβε την κοιλίτσα της, όμως από τη μέρα που ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, φορά και εφαρμοστά ρούχα και δείχνει συνεχώς την κοιλιά της που έχει φουσκώσει!

Η Νάντια Μπουλέ σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει για την εγκυμοσύνη της: «Ο σύντροφός μου ήταν μπροστά όταν το έμαθα, δεν του ανακοίνωσα με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο. Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και είναι κοριτσάκι. Δεν είχα καθόλου το μητρικό, δεν ήξερα τι φύλο περίμενα. Νόμιζα ότι μάλλον θα είχα αγόρι, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο. Λιγούρες δεν έχω πάρα πολλές, νομίζω ότι το ελέγχω εγκεφαλικά όλο αυτό».

Η Νάντια Μπουλέ η οποία είναι αρκετά ενεργή στο instagram από τη μέρα που ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, που θα είναι αγοράκι, δημοσιεύει συνέχεια εκπληκτικές, ολόσωμες φωτογραφίες της και αυτή τη φορά μας εξέπληξε ευχάριστα αφού πόζαρε φορώντας ένα υπέροχο μπικίνι που ομολογουμένως τής πάει πολύ! Δείτε την παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved