Μπιθικώτσης-Τσιριγκάκη: Πρόβα νυφικού για την έγκυο σύντροφο του τραγουδιστή λίγο πριν τον γάμο!
Showbiz

Μπιθικώτσης-Τσιριγκάκη: Πρόβα νυφικού για την έγκυο σύντροφο του τραγουδιστή λίγο πριν τον γάμο!

Πρόβα νυφικού έκανε η έγκυος σύντροφος του Γρηγόρη Μπιθικώτση, Ελένη Τσιριγκάκη, μόλις λίγες μέρες πριν τον γάμο τους. 

Στο ατελιέ του οίκου Fedra, βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες, ο Γρηγόρης και η Ελένη, για την τελική πρόβα, του νυφικού φορέματος, δια χειρός, της Φαίδρας Θεοδωρίδου, που θα φορέσει η εγκυμονούσα νύφη, στον πολιτικό γάμο τους, ο οποίος θα τελεστεί στις 15 Ιουλίου στο Δημαρχείο της Μυκόνου.

Η τελετή θα γίνει από τον δήμαρχο του νησιού κύριο Κουκά, παρουσία μαρτύρων, του επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και της Κατερίνας Μονογιού, που θα αποτελέσουν και τους κουμπάρους, του θρησκευτικού γάμου, που θα γίνει του χρόνου το καλοκαίρι, μαζί με τη βάφτιση.

Νονός του μωρού μάλιστα, θα είναι ο Δημήτρης Θεοδώρου! Το ευτυχισμένο ζευγάρι, που σε λίγους μήνες, θα κρατάει στην αγκαλιά του, τον πρώτο καρπό του μεγάλου έρωτά του, που σύμφωνα με τον τελευταίο υπέρηχο της γυναικολόγου, δείχνει να είναι κοριτσάκι, και θα πάρει το όνομα Μεταξία, στη μνήμη της αείμνηστης μητέρας του τραγουδιστή, καθόλη την παραμονή τους στο showroom στο Κερατσίνι, δεν έκρυβαν την ευτυχία τους, διαλέγοντας μπουμπουνιέρες και όλα όσα χρειάζονται για τον πολιτικό γάμο τους!

Η μέλλουσα νύφη και μανούλα, παρά το ότι διανύει τον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης της, ήταν υπέρλαμπρη, προβάροντας με τη Φαίδρα Θεοδωρίδου, το νυφικό της φόρεμα-υπερπαραγωγή!

Μετά τον πολιτικό τους γάμο, θα ακολουθήσει δεξίωση για λίγους συγγενείς, ενώ την Κυριακή, όλοι θα δώσουν το παρών τους, στη μεγάλη συναυλία του Γρηγόρη, στο θέατρο Λάκκας της Μυκόνου, όπου θα ερμηνεύσει και το νέο του τραγούδι, «Σε τούτο το στενό», επανεκτέλεση 62 χρόνια μετά, της θρυλικής επιτυχίας του πατέρα του!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved