Μπόμπα: Η πρώτη έξοδος μετά τον ερχομό των παιδιών της – Με μίνι φούστα και μείον 14 κιλά
Showbiz

Μπόμπα: Η πρώτη έξοδος μετά τον ερχομό των παιδιών της – Με μίνι φούστα και μείον 14 κιλά

Την πρώτη έξοδό της έκανε το πρωί του Σαββάτου (10-07) η Χριστίνα Μπόμπα.

Η υπέροχη και κούκλα μαμά φόρεσε μια μίνι φούστα με ροζ απόχρωση, ένα λευκό t-shirt και απόλαυσε μια βόλτα μέχρι το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς της.

«Η μεγάλη έξοδος», σημείωσε η ίδια στη φωτό και παρά το γεγονός ότι φορούσε μάσκα προστασίας εύκολα καταλαβαίνει κανείς το μεγάλο χαμόγελο ευτυχίας της. Και πώς όχι αφού στο σπίτι την περιμένουν τα δίδυμα κοριτσάκια της. Η Χριστίνα έχει ήδη χάσει 14 κιλά και πλέον η αλλαγή στο σώμα της φαίνεται.

Η ίδια εξάλλου απαντώντας σε πρόσφατες ερωτήσεις των followers της, αποκάλυψε: «Το σώμα επανέρχεται αλλά αργά και βασανιστικά. Στην αρχή δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, είχα πάθει σοκ αλλά τελικά κάθε μέρα και καλύτερα. Δεν ξέρω… βλέπω μερικές φορές φωτογραφίες από γυναίκες που γέννησαν και μετά είναι έτοιμες να βγουν στην παραλία. Σε μένα δεν έχει συμβεί αυτό.

Ξέρω ότι θα πάρει χρόνο, το βλέπω ήδη στο σώμα μου, έχει αλλάξει πολύ αλλά δεν πειράζει, από Σεπτέμβρη θα μπούμε σε ρυθμό, όλες μαζί γερά και δυνατά μετά το καλοκαιράκι για να γυμναστούμε, να τρώμε υγιεινά και να μπούμε σε μια σειρά. Είναι όμως το τελευταίο που σκέφτομαι». Εμείς πάντως παρατηρώντας τη φωτογραφία το μόνο που βλέπουμε είναι πως ακόμη έχει μείνει μια μικρή κοιλίτσα και τίποτα περισσότερο! Go on Χριστίνα!

Δες τη φωτογραφία στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved