Άγριες Μέλισσες: Η Δανάη Λουκάκη αδυνάτισε πολύ! Φόρεσε το μαγιό της, πόζαρε και είναι μια άλλη
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Η Δανάη Λουκάκη αδυνάτισε πολύ! Φόρεσε το μαγιό της, πόζαρε και είναι μια άλλη

Άγριες Μέλισσες: Και κάπως έτσι μόλις αποκαλύφθηκε πως τα γυρίσματα της δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει καθώς η Δανάη Λουκάκη ανέβασε φωτογραφία από τις διακοπές της στα Κουφονήσια.

Η όμορφη και ταλαντούχα τηλεοπτική «Παγώνα» από τις Άγριες Μέλισσες, απολαμβάνει τις διακοπές της στο υπέροχο αυτό νησί και μάλιστα μοιράστηκε με τους followers της την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για φέτος το καλοκαίρι.

Η ηθοποιός την οποία πραγματικά απολαμβάνουμε στον υπέροχό της ρόλο στη σειρά που έχει αγαπηθεί όσο καμία είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά οι φωτογραφίες «μιλούν» από μόνες τους.

Είχαμε παρατηρήσει πόσο είχε αδυνατίσει όταν φιλοξενήθηκε αρχές του νέου έτους στην εκπομπή Το πρωινό, όμως φαίνεται πως με το σωστό διατροφικό πρόγραμμα, η ηθοποιός έχει χάσει κι άλλα κιλά.

Πόζαρε με ο μαγιό της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Ολόσωμο σε γαλάζια απόχρωση, το οποίο συνδύασε με ένα εξίσου καταπληκτικό καφτάνι.

Δες την στη gallery

«Παραμένω 45 χρονών και τώρα θα είμαι έξι μήνες μεγαλύτερη, μάλιστα. Την πρώτη φορά που είδα τον εαυτό μου στο "γυαλί", νόμιζα ότι έβλεπα μια θεία, αν και οι 45άρες σήμερα δεν έχουν καμία σχέση με την τότε εποχή. Από την άλλη, πλέον, αισθάνομαι μια χαρά, δεν ταυτίζομαι και απλώς το βλέπω σαν ρόλο. Την πρώτη χρονιά είχα πάθει το σοκ, γιατί η κόρη μου είναι συνομήλικη με μένα στην πραγματικότητα. Αυτό είναι κάτι ωραίο, είναι η μαγεία της υποκριτικής και είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ ευγνώμων γι' αυτό», είχε πει πρόσφατα η Δανάη Λουκάκη στη Real life για το πώς βλέπει τον εαυτό της στη σειρά.

«Αυτός ο ρόλος νομίζω ότι θα με ακολουθεί... Εύχομαι, ωστόσο, να μη με ακολουθεί με ρόλους 45άρας, αλλά με ρόλους της ηλικίας μου, γιατί τώρα έχω ανέβει πολύ ηλικιακά. Με βλέπω στη σειρά και λέω "ρε Δανάη, πώς μπαντάλεψες έτσι;"».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved