Στηβ Κακέτσης: "Δεν είμαι θυμωμένος και δεν θέλω να εκδικηθώ"
Showbiz

Στηβ Κακέτσης: "Δεν είμαι θυμωμένος και δεν θέλω να εκδικηθώ"

Ο Στήβ Κακέτσης μίλησε για το χτύπημα στο νυχτερινό του κέντρο και μεταξύ άλλων δήλωσε πως δεν είναι θυμωμένος και πως δεν θέλει να εκδικηθεί.

Απαντώντας στην ερώτηση αν πιστεύει πως αυτό ήταν ένα προειδοποιητικό χτύπημα τόνισε:
"Αυτό ακόμη δεν το γνωρίζω. Αλλά έχω να σου πω ότι δεν με φοβίζει αυτό που έγινε και απλώς με ταρακούνησε επειδή τριάντα χρόνια στον χώρο της νύχτας που βρίσκομαι δεν μου έχει ξανασυμβεί. Και το μεγάλο ερώτημα είναι ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ή κάποια διαφορά με κάποιον. Είναι κάτι αναπάντεχο, όταν σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε «έλα από το μαγαζί γιατί έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό".

Θα λάβει μέτρα; "Είχα λάβει τα μέτρα μου. Δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο για να βάλω φύλακα στο μαγαζί μου. Ετυχε απλώς και πήγε ένας τύπος και έκανε αυτό που έκανε. Εδώ και πολλά χρόνια φυλάγεται και το μαγαζί μου και εγώ ο ίδιος."

Όσο για το αν έχει σωματοφύλακα απάντησε: "Επειτα από τον καιρό που πήγα φυλακή, σταμάτησα να προστατεύομαι έτσι όπως το εννοείς και άρχισα να προσέχω εγώ ο ίδιος τον εαυτό μου. Για τους επίδοξους εχθρούς μου, τους πληροφορώ ότι δεν έχω σωματοφύλακα. Εδώ είμαι κι ας έρθουν! Τι άλλο να πω τέτοιες ώρες και ημέρες;"

Αναφορικά με τις διαφορές του σήμερα από τη δεκαετία του ’80, τόνισε:
“Τώρα είναι πανεύκολα τα πράγματα. Τότε ήταν τα δύσκολα. Αλλωστε, μην ξεχνάς ότι είμαι μέσα στη μόδα της εποχής και για να αστειευτούμε και λίγο είμαι trendy. Ρίξανε και σε μένα μια βόμβα για το καλό. Δεν είμαι θυμωμένος και δεν θέλω να εκδικηθώ. Το λέω μπέσα αυτό. Εχω μια φιλοσοφία ως άνθρωπος και έτσι θέλω να κλείσουμε. Ο καθένας βρίσκει την τιμωρία του από κάπου. Αυτοί που έπραξαν έτσι είναι αδικαιολόγητοι γιατί δεν έχω πειράξει κανέναν. Πολλοί που προσπάθησαν να μου κάνουν κακό βρήκαν την τιμωρία από μόνοι τους. Το μυαλό μου απλώς αυτήν τη στιγμή φτιάχνει κομμάτι κομμάτι το παζλ και τα κομματάκια με πολύ γρήγορους ρυθμούς το ολοκληρώνουν αυτό το μυστήριο.


Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved