Χριστίνα Κεφαλά: Νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο – Ποια η κατάσταση της υγείας της;
Showbiz

Χριστίνα Κεφαλά: Νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο – Ποια η κατάσταση της υγείας της;

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η Χριστίνα Κεφαλά.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, εισήχθη στο νοσοκομείο με πνευμονία.

«Σας αγαπώ όλους. Σας το έχω πει; Είμαι δυνατή, δεν μασάω και θα βγω πιο δυνατή. Επειδή μου στέλνετε άπειρα μηνύματα. Διαγνώστηκα με κόβιντ βαριάς μορφής και με γύρισε σε πνευμονία. Όλα καλά. Θετική σκέψη και πίστη και ο Θεός είναι μαζί μας», είχε σημειώσει στην ανάρτησή της ενημερώνοντας τους followers της.

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά είναι ακόμη στο νοσοκομείο και μέσα από νέα της ανάρτηση, αποκάλυψε πώς είναι η κατάσταση της υγείας της.

«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για την κατάσταση της υγείας μου, νοσηλεύομαι ακόμη στο νοσοκομείο. Είμαι πολύ καλύτερα. Οι πυρετοί έχουν πέσει, όμως η κατάσταση του σώματός μου θέλει κάποιες μέρες να επανέλθει. Εύχομαι να τελειώσει σύντομα και να σας πρήξω ξανά με στόρι. Έχω ανάγκη να σας μιλήσω», έγραψε στο Instagram.

Στις πρώτες της δηλώσεις λίγες ώρες μετά τη νοσηλεία της είχε πει:

«Διαγνώστηκα με covid από το μοριακό που κάναμε από την Αcun για τον ημιτελικό και τον τελικό. Ήμουνα θετική και μου γύρισε σε πνευμονία. Είχα ψιλοπυρετό τρεις μέρες γι’ αυτό μάλλον και δεν έπεφτε. Είχα κόπωση όλη την ώρα, δύο μέρες είχα κόπωση. Ένιωθα κάπως κουρασμένη πολύ, ενώ κανονικά έκανα το πρόγραμμα μου και αυτά και τη γυμναστική μου, πήγαινα για τρέξιμο αλλά ένιωθα πολύ κουρασμένη. Και την Παρασκευή που πήγα για τον covid για το μοριακό ένιωθα λες και είμαι… έχω δέκατα άλλα δεν είχα και το Σάββατο έκανα πυρετό. Μέχρι και 39,5 έκανα και δεν έπεφτε για ώρες. Μετά από τρεις μέρες είχα υψηλό πυρετό και δεν έπεφτε και μου έκανε θέμα όλο αυτό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved