5 + 1 επώνυμες μανούλες που θα ταξιδέψουν το φετινό καλοκαίρι παρέα με τα μωράκια τους
Showbiz

5 + 1 επώνυμες μανούλες που θα ταξιδέψουν το φετινό καλοκαίρι παρέα με τα μωράκια τους

Μια ακόμη καρπερή χρονιά ήταν το 2021 και πολλές επώνυμες έζησαν το θαύμα της μητρότητας άλλες για πρώτη φορά για δεύτερη.

Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να χρειάζεται την ίδια προσοχή και ασφάλεια όπως το περασμένο λόγω της επέλασης του κορονοϊού, ωστόσο θα είναι μια καλή ευκαιρία για νέες μανούλες να πάνε έστω και ολιγοήμερες διακοπές με τα μωράκια τους.

Σίγουρα κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες θα υπάρχουν, όμως με υπομονή, θέληση και αγάπη όλα γίνονται.

Ακόμη και βουτιές με… μαρσιπο! Τους προορισμούς δεν τους γνωρίζουμε αν και κάποιες από αυτές έχουν ήδη ποστάρει φωτογραφίες από παραλίες μαζί με τα μωράκια τους.

Πάμε να δούμε 5 + 1 νέες μαμάδες που αναμένεται να κάνουν έστω και μίνι αποδράσεις παρέα με τα παιδάκια τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα γέννησε στις 23 Ιουνίου. Ήταν μέσα Φεβρουαρίου όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης, χωρίς ωστόσο τότε να αποκαλύπτουν πως η κύηση ήταν δίδυμη. Αυτό ήρθε λίγο αργότερα και ήταν πραγματικά μεγάλη έκπληξη!
Το ζευγάρι κρατά πλέον στα χέρια το τα δίδυμα κορίτσια του και κάπως έτσι ολοκληρώνεται η οικογενειακή του ευτυχία.

Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε στις 9/6 η Αθηνά Οικονομάκου η οποία έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι. «Γεια σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά, το μωρό είναι πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να με ακολουθεί και να μην μου έχει στείλει μήνυμα. Ειλικρινά νιώθω τέτοια ευγνωμοσύνη. Όλα πήγαν τέλεια. Είχα φανταστικό τοκετό. Να είναι καλά ο γιατρούλης μου και η μαία μου. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ευχούλες σας. Θα τις διαβάσω όλες, θα απαντήσω σε όσες περισσότερες μπορώ, γιατί ο χρόνος είναι πολύ λίγος με δύο παιδιά στο σπίτι. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ. Μεγάλο φιλί από εμένα.», ήταν τα πρώτα λόγια της Αθηνάς Οικονομάκου.

Η Μαρία Ηλιάκη έγινε στις 31 Μαΐου. «Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα! Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλους, ούτε έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ γιατί είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο. Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο μετά από το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα», ανέφερε μεταξύ άλλων στις πρώτες της δηλώσεις μετά τον ερχομό της μικρής της η Μαρία Ηλιάκη

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα γέννησε στις 19 Μαΐου ένα υγιέστατο κοριτσάκι. «19.5.21! Το ωραιότερο συναίσθημα του κόσμου… το πιο ευλογημένο… Καλώς μας ήρθες ψυχή μας!!! Ευχαριστώ τον άντρα μου που ήταν και είναι συνεχώς στο πλευρό μου, τον γιατρό μου, Γεώργιο Κλάδο για την καθοδήγηση του και τον υπέροχο τοκετό που μου χάρισε.. Την πιο μοναδική και όμορφη στιγμή της ζωής μου… όπως ευχαριστώ πολύ και όλους εσάς για τις γεμάτες αγάπη ευχές σας», ήταν η πρώτη της ανάρτηση

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει η Όλγα Φαρμάκη αφού το μεσημέρι της Τετάρτης (27-01) ήρθε στη ζωή το πρώτο της μωράκι, καρπός του έρωτά της με τον Σταύρο Μαντόπουλο. Η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων και επιχειρηματίας γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου. Το ευτυχές γεγονός αποκαλύφτηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Πέμπτης (28-01).

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η Βασιλική Μιλλούση. «3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της 👶 !!Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές !!
Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες.
Ευχαριστούμε πολύ τον Γιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα που νιώθουμε τόσο ασφαλείς μαζί του , την Μαία μας Γωγώ αλλά και το προσωπικό του @omilosiaso και τον ίδιο τον όμιλο που όλες αυτές τις μέρες μας έκαναν την διαμονή μας πιο εύκολη !», είχε γράψει η ίδια στην πρώτη της ανάρτηση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved