Κωνσταντίνος Αργυρός: Πάντρεψε τον αδελφό του, Παύλο! Οι πρώτες φωτό!
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πάντρεψε τον αδελφό του, Παύλο! Οι πρώτες φωτό!

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκε ο τρίδυμος αδελφός του Κωνσταντίνου Αργυρού, Παύλος, με την εκλεκτή της καρδιάς του Άννα Μαρία Αναξαγόρου. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και η νύφη όπως και ο γαμπρός αλλά και οι κολλητοί τους φίλοι έσπευσαν να ανεβάσουν τις πρώτες φωτογραφίες από την τελετή.

Η ευτυχής νύφη μάλιστα, η οποία είναι yoga expert ανέβασε και ένα βίντεο λίγο μετά την τελετή η οποία έγινε παρουσία πολύ στενών φίλων και συγγενών.

Ο Παύλος είναι ο τρίδυμος αδελφός του τραγουδιστή με την αδελφή τους Κατερίνα να συμπληρώνει την τριάδα.

Είχαν μάλιστα γίνει από τη γέννησή τους γνωστοί καθώς τα τρία αδέλφια ήταν τα πρώτα τρίδυμα στη χώρα μας που γεννήθηκαν μετά από εξωσωματική γονιμοποίηση.

Φυσικά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια στιγμή του αδελφού του, μόνο που κανένας από τους παρόντες δεν ανέβασε φωτογραφία στο instagram.

Πάντως, η νύφη έδειχνε τρισευτυχισμένη και μάλιστα στο βίντεο που ανέβασε λίγο μετά την τελετή απεικονίζεται η ίδια, φορώντας ένα πέπλο και με τη νυχτικιά της να το... καταδιασκεδάζει χορεύοντας στο σπίτι, προφανώς επειδή μόλις λίγες ώρες πριν είχε παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της. Δείτε την στο παρακάτω βίντεο:

Να θυμίσουμε ότι το 2018 ο Κωνσταντίνος είχε παντρέψει την αδελφή του, Κατερίνα η οποία είχε επιλέξει να ενώσει τη ζωή της με τον σύντροφό της Αλέξη Τράκα με θρησκευτικό γάμο.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του Παύλου Αργυρού παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved