Survivor: Η... γλώσσα του σώματος μιλάει για Σάκη-Μαριαλένα! Μήπως τα έχουν ξαναβρεί και δεν το λένε
Showbiz

Survivor: Η... γλώσσα του σώματος μιλάει για Σάκη-Μαριαλένα! Μήπως τα έχουν ξαναβρεί και δεν το λένε

Survivor: Μπορεί ο Σάκης και η Μαριαλένα να επιμένουν πως δεν είναι ζευγάρι, όμως τα πάντα "μιλούν" στις κινήσεις τους, τις χειρονομίες τους, τον τρόπο που κοιτούν ο ένας τον άλλον... 

Και μπορεί οι δυο τους να επιμένουν πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσά τους, προς το παρόν τουλάχιστον, όμως στην πρόσφατη θεατρική έξοδό τους στο θέατρο, έδειξαν πολλά παραπάνω από όσα θα ήθελαν και οι ίδιοι.

Φυσικά και έφτασαν μαζί στο θέατρο αλλά αυτό δεν είναι και... απαγορευτικό. Άλλωστε, είναι δύο άνθρωποι που είδαν τη σχέση τους να περνάει από πολλά στάδια. Ήταν ζευγάρι, χώρισαν κάτω από πολύ κακές συνθήκες, θύμωσαν, τα ξαναβρήκαν και κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο δέθηκαν πολύ παραπάνω από ό,τι θα πίστευαν και οι ίδιοι.

Πλέον η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους όμως μόνο φιλική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αφού ο ένας είναι συνοδός του άλλου σε κάθε έξοδο από τότε που γύρισαν στην Ελλάδα ενώ στην προχθεσινή τους έξοδο, έμοιαζαν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Εκείνος δεν άφηνε το χέρι του από το δικό της ακόμα και όταν κάθονταν στις θέσεις του θεάτρου για να παρακολουθήσουν την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή.

Και εκείνη δεν έβρισκε πουθενά αλλού να καθίσει πέρα από τα πόδια του Σάκη όταν τους κάλεσε ο ηθοποιός να βρεθούν πάνω στη σκηνή.

Για κάποιους, και μόνο η γλώσσα του σώματος λέει πολλά για τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι και την πρώην (;) αγαπημένη του η οποία δεν έκρυψε ότι στο παρελθόν, όταν ήταν ζευγάρι μαζί του, ένιωθε πως είχε στο πλευρό της τον τέλειο άντρα!

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδο του ζευγαριού στο θέατρο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved