Συντετριμμένη η Παυλίδου! Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, έναν χρόνο μετά τον χαμό του πατέρα της
Showbiz

Συντετριμμένη η Παυλίδου! Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, έναν χρόνο μετά τον χαμό του πατέρα της

Σε βαθύ πένθος έχει πέσει η Σοφία Παυλίδου καθώς πριν από τρεις μέρες έχασε τη μητέρα της, Όλγα!

Η ηθοποιός συντετριμμένη από τον χαμό της μητέρας της, θέλησε να μοιραστεί αυτό το τραγικό συμβάν με τους διαδικτυακούς της φίλους και να αποτίσει φόρο τιμής σε εκείνη, σήμερα, ανήμερα της γιορτής της.

«Σαν σήμερα θα γιόρταζες… Όλγα… Έφυγες τρεις μέρες νωρίτερα για το μεγάλο ταξίδι … Πηγές να βρεις το μπαμπά μας… Ένα χρόνο άντεξες μακριά από τον Χρήστο σου… Είσαστε Άγγελοι τώρα εκεί ψηλά και μας προσέχετε.

Αντίο μαμά μου. Ευτυχώς είχα προλάβει να σου πω πόσο σ αγαπώ», έγραψε η Σοφία Παυλίδου συγκλονίζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι έσπευσαν με γλυκά μηνύματα και μηνύματα αγάπης να της συμπαρασταθούν.

Η φωτογραφία που συνόδευε την ανάρτηση της ηθοποιού με τα θλιβερά νέα.

Ανάμεσά τους και αρκετοί συνάδελφοί της που με τα σχόλιά τους έσπευσαν να τη συλλυπηθούν. Κοριτσάκι μου τι λόγια να σου πω» της έγραψε η Σάντρα Βουτσά ενώ ο Πρόδρομος Τοσουνίδης της έγραψε: «Να είσαι γερή να τη θυμάμαι. Καλό παράδεισο να έχει».

pavlidou.sofia_183160021_247639750484833_5741081376547886144_n.jpg
Η μητέρα της ηθοποιού πριν από κάποιους μήνες.

Τον περασμένο Μάιο, μία μέρα μετά τη γιορτή της Μητέρας, η ηθοποιός είχε αναφερθεί σε προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η μητέρα της. Συγκεκριμένα είχε γράψει:

"Η γιορτή της μητέρας σήμερα🌼🌸
Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου🌹
Χρόνια πολλά και στη δίκη μου τη μανούλα ,που από τη Μεγάλη Παρασκευή νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ.
Σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο που τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με περιστατικά COVID η μητέρα μου χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκτάκτως καθώς κάποιες κύστες που δημιουργήθηκαν στην περιοχή του εγκεφάλου της άρχισαν να τη δυσκολεύουν στην κίνηση .
Απαγορεύεται η είσοδος σε οποιοδήποτε συγγενή ή μη κι έτσι η μητέρα μου είναι μόνη σ ένα κρεβάτι με δυσκολία στην κίνηση ώστε να αυτοεξυπηρετείται...
Λογικό που δεν επιτρέπεται να μπαίνει κανείς από τη στιγμή που ανεβαίνει ο ασθενής στο δωμάτιο του ,καθώς τα κρούσματα είναι πολλά και χρειάζεται να προστατευτούν οι υπόλοιποι ασθενείς και το νοσηλευτικό προσωπικό ,όμως πως αντέχεται να μην μπορείς να βοηθήσεις, να είσαι δίπλα στον άνθρωπό σου τώρα που έχει την ανάγκη σου? Αυτό δεν παλεύεται..."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved