Μπαλατσινού-Κικίλιας: Οι ονειρεμένες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους
Showbiz

Μπαλατσινού-Κικίλιας: Οι ονειρεμένες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους

Και το όνομα αυτού… Παναγιώτης – Αντώνιος! Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας βάφτισαν τον γιο τους και οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο είναι παραμυθένιες.

Το ζευγάρι βάφτισε τον γιο του σε μια λιτή τελετή με ελάχιστους καλεσμένους στον αγαπημένο προορισμό του που δεν είναι άλλο από το νησί της Πάτμου.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου Κύριο Δωρόθεο, ο οποίος συνδέεται με τον Υπουργό Υγείας και την παρουσιάστρια με φιλία κι εκτίμηση ετών.

Tο πρώτο του όνομα του μωρού τους, είναι Παναγιώτης για να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, ενώ το δεύτερο προκύπτει από ένα, άγνωστο μέχρι σήμερα, τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο και είναι Αντώνιος.

Η Τζένη Μπαλατσινού είχε προσέξει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια σε ό,τι αφορά στη βάφτιση του μικρού της τον οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Το ζευγάρι όλο αυτό το διάστημα, έχει κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξαν να μην παραστούν καθόλου εκπρόσωποι των ΜΜΕ σε αυτή την οικογενειακή τους στιγμή αλλά και για αποφευχθεί ο κίνδυνος λόγω της πανδημίας.

Η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού της μετά το μυστήριο και είναι υπέροχες.

Δες το άλμπουμ στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved