Μπάρκα – Ρουβάς: Πήρε «φωτιά» το Instagram – Η κοινή φωτό από τις διακοπές και… «love is in the air»
Showbiz

Μπάρκα – Ρουβάς: Πήρε «φωτιά» το Instagram – Η κοινή φωτό από τις διακοπές και… «love is in the air»

Διακοπές μαζί για Δανάη Μπάρκα και Απόστολο Ρουβά!

Πήρε «φωτιά» το Instagram όταν η Δανάη Μπάρκα ανέβασε κοινή της φωτογραφία με τον Απόστολο Ρουβά και ζήτησε από τους followers της να βάλουν μια λεζάντα!

Είναι ένα νέο «παιχνίδι» που κάνουν οι επώνυμοι στα social media με διαδικτυακούς τους φίλους να λαμβάνουν μέρος και να γίνεται… χαμός!

Έτσι κι έγινε με την παρουσιάστρια και τον σεφ της εκπομπής Πάμε Δανάη!

Οι δυο τους βρέθηκαν στις Κιτριές Μεσσηνίας, πόζαραν μαζί, χαμογελαστοί και μαυρισμένοι με τη Δανάη να ζητά από τους followers της να βάλουν στη φωτογραφία μια δική τους λεζάντα.

Λίγο οι φήμες που τους θέλουν μαζί, λίγο το γεγονός ότι παντού είναι μαζί, λίγο η αίσθηση ότι ταιριάζουν πάρα πολύ, τα σχόλια ή μάλλον τα περισσότερα σχόλια κινήθηκαν περισσότερο στο κομμάτι αυτό.

Δηλαδή διαβάσαμε λεζάντες όπως:

«Για πάντα μαζί 😂 το τραγούδι, Love is in the air!❤️❤️🌊, Couple of the year❤️❤️❤️,Θα σαι για πάντα το καλοκαίρι μου, Φεύγεις και φεύγω και που παμεεεεε...τα λόγια είναι περιττά αααα οοοοοοοοο, Είσαι το ταίρι μου,το ιδανικό μου ταίρι, είσαι το ταίρι μου και της καρδιάς μου το άλλο μισό,
Τώρα αρχίζουν τα ωραία ❤️❤️,Η νεραιδα κ το παλικάρι ❤️❤️❤️,Το όμορφο ζευγάρι 😍😍», ενώ σε μια λεζάντα με τη λέξη «απασφάλιση», η Δανάη, απάντησε: «σωστή».

Βέβαια η λέξη αυτή έχει δυο έννοιες, οπότε μάλλον κάπου εκεί η Δανάη έδωσε την απάντησή της.

Δες τη φωτό και τα σχόλια στη Gallery

Θυμίζουμε πως η ίδια η Δανάη, όταν είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτες το είχε διαψεύσει.

«Είναι αστεία τα όσα ακούστηκαν για μένα και τον Απόστολο Ρουβά. Αν και διέψευσα τα περί σχέσης συνεχίστηκε η κουβέντα για το “ειδύλλιο’. Και λέω “αν δεν είχα απαντήσει, τι θα έλεγαν; Ότι είμαι έγκυος στο παιδί του Απόστολου;”. Με τον Απόστολο δεθήκαμε εξ αρχής και κάνουμε και παρέα εκτός πλατό. Με τρόμαξε η διάσταση που πήρε το θέμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved