Survivor: Έχεις δει την σύντροφο του Κόρο; Εξωπραγματική ομορφιά! Δες την στο βίντεο που ανέβασε
Showbiz

Survivor: Έχεις δει την σύντροφο του Κόρο; Εξωπραγματική ομορφιά! Δες την στο βίντεο που ανέβασε

Survivor: Καλλονή η σύντροφος του πρώην παίκτη, Γιώργου Κόρομι ή αλλιώς Κόρο.

Η Τίνα, όπως είναι το όνομά της είναι το κορίτσι που έχει «κλέψει» την καρδιά του Γιώργου κι ένας λόγος που ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές με την κούκλα Τίνα να πρωταγωνιστεί σχεδόν σε όλα τα βίντεο και τα stories του πρώην παίκτη.

Με σμιλεμένη σιλουέτα, υπέροχα χαρακτηριστικά και χιούμορ, όπως έχουμε παρατηρήσει, το κορίτσι με την εξωπραγματική ομορφιά προσπαθεί να αναπληρώσει όλες τις χαμένες στιγμές με τον σύντροφό της.

«Έχει φτιαχτεί ο Γιώργος για Survivor. Όταν έμαθε τον Δεκέμβρη ότι το παιχνίδι ξεκινάει στον ΣΚΑΙ είπαμε να ετοιμάσουμε τη συμμετοχή του. Κάναμε μαζί το πρώτο του βιντεάκι και το κάναμε στο σπίτι. Γελάσαμε πάρα πολύ. Το στείλαμε αμέσως το βίντεο και του λέω: Όχι μόνο θα σε πάρουν, αλλά θα νικήσεις. Χαίρομαι πολύ που έζησε αυτή την εμπειρία και θα την έχει σε όλη του τη ζωή. Δεν μπορεί κανείς να του το πάρει όλο αυτό. Είναι δικό του. Θα έχει τις αναμνήσεις, θα το σκέφτεται και θα γελάμε μαζί μετά από χρόνια», είχε πει η ίδια για τον Γιώργο στην εκπομπή Love It.

Δες την με το μαγιό της στο βίντεο που ανέβασε ο πρώην παίκτης στο Instagram του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved