Έκπληξη! Διπλή εγκυμοσύνη για τις αδερφές Πανταζή! Τα σχόλια των επώνυμων φίλων τους
Showbiz

Έκπληξη! Διπλή εγκυμοσύνη για τις αδερφές Πανταζή! Τα σχόλια των επώνυμων φίλων τους

Μα θα μας τρελάνουν οι αδερφές Πανταζή; Ανακοίνωσαν την δεύτερη εγκυμοσύνη τους

Κλέλια και Άννυ διανύουν τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης τους και το αποκάλυψαν μαζί ποστάροντας τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«𝗕𝗢𝗢𝗠!!
𝗗𝗼𝘂𝗯𝗹𝗲 𝗕𝗮𝗯𝘆 𝗕𝗼𝗼𝗺!!

𝗜𝘁’𝘀 𝗴𝗼𝗻𝗻𝗮 𝗯𝗲 𝗹𝗲𝗴𝗲𝗻𝗱.. 𝘄𝗮𝗶𝘁 𝗳𝗼𝗿 𝗶𝘁..!», σημείωσαν και οι δυο στη λεζάντα κι έγινε χαμός από σχόλια των επώνυμων φίλων της.

Ο γιος της Κλέλιας Πανταζή γεννήθηκε στις 08 Δεκεμβρίου του 2019 και είναι καρπός του έρωτά της με τον Λευτέρη Τσάκαλο ενώ η κόρη της Άννυς στις 27 Γενάρη του ίδιου χρόνου.

Οι δύο αδερφές μένουν σε μία οικογενειακή πολυκατοικία. «Τα παιδιά μας μεγαλώνουν σαν αδέρφια» τόνισε η Άννυ, με την Κλέλια να προσθέτει: «Έχω κάνει hashtag στο Instagram #ξαδερφάκια σαν αδερφάκια, όταν ανεβάζω φωτογραφίες».

Δες στη gallery τα σχόλια των επώνυμων φίλων τους

«Απολαμβάνω τη στιγμή που θηλάζω τον γιο μου και κάθε τι καινούριο που ανακαλύπτω ότι κάνει. Λέω «Α, χαμογέλασε» , «Α, άρχισε να στέκεται λίγο στα ποδαράκια του», «Γύρισε μπρούμυτα». Όλες αυτές οι πρώτες φορές είναι φανταστικές. Τις απολαμβάνουμε, βγάζουμε φωτογραφίες, τραβάμε βίντεο, από όλα. Και φυσικά απολαμβάνω και τη στιγμή του μπάνιου πάρα πολύ. Του μικρού του αρέσει πολύ το μπανάκι. Είναι πλέον η ρουτίνα του και ξέρει ότι όταν κάνουμε μπάνιο, μετά θα φάει και θα κοιμηθεί.», είχε δηλώσει η Κλέλια Πανταζή στο mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved