Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Βασίλης Λαζαρίδης: Τι τρέχει μεταξύ τους; Το love story που θα συζητηθεί
Showbiz

Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Βασίλης Λαζαρίδης: Τι τρέχει μεταξύ τους; Το love story που θα συζητηθεί

Κάποιες φωτογραφίες στα social media φούντωσαν τις φήμες όμως το gossip-tv.gr θα σας αποκαλύψει όλη την αλήθεια! Τι πραγματικά τρέχει ανάμεσα στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι και τον Βασίλη Λαζαρίδη;

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, η γνωστή δημοσιογράφος και επιχειρηματίας που ο κόσμος αγάπησε ακόμα περισσότερο λόγω της συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, μαζί με το μοντέλο και γιο της Πόπης Μαλλιωτάκη, συμμετέχουν στην νέα Ελληνοαμερικανική παραγωγή του Φίλιππου Αλβέρτου για τη μουσική σύνθεση του Mike Στουπάκη, με τίτλο «Forbidden Love», που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από την Heaven Music.


Οι δυο τους θα είναι οι πρωταγωνιστές του video clip και όπως «μαρτυρούν» οι πρώτες φωτογραφίες από τα backstage, το καυτό ζευγάρι έχει κάτι παραπάνω… από μία απλή χημεία!
Ο Βασίλης Λαζαρίδης και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, μας παρουσιάζουν ένα love story που ξεκίνησε από ένα τυχαίο γεγονός και κατέληξε σε έναν μεγάλο έρωτα που θα δούμε τις επόμενες μέρες επί της οθόνης!
Αξίζει να σημειωθεί πως τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας καθώς και στα Νότια Προάστια.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved