Showbiz

Εριέττα Μανούρη: Η «Ιωάννα» της σειράς «Αγγελική» ποζάρει με μαγιό πάνω σε σκάφος (Photos)

Η Εριέττα Μανούρη αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές με τον ρόλο της στη σειρά του ALPHA «Αγγελική».

Μετά το τέλος της σειράς έχει ξεκινήσει θέατρο με τον σύντροφό της, Αναστάση Ροϊλό. Όταν όμως βρίσκουν λίγο ελεύθερο χρόνο απολαμβάνουν τις βουτιές της. Η ηθοποιός πόζαρε πάνω σε σκάφος με μπικίνι μαγιό και αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους που έσπευσαν αμέσως να της κάνουν like.

«Η πρόταση για την παράσταση δεν μας έγινε από κοινού. Το σκεφτήκαμε πολύ και είπαμε ότι είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία να συνεργαστούμε. Είχαμε συνεργαστεί και πέρυσι το καλοκαίρι. Είχαμε κάνει ένα αναλόγιο στην Λέσβο και είχε πάει πολύ καλά. Είπαμε ότι έχουμε χημεία, συνεργαζόμαστε καλά και να το δοκιμάσουμε», είπε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των κούκου».

«Είναι ασφάλεια γιατί με τον Αναστάση έχουμε μια πολύ δυνατή χημεία. Ξέρεις έχεις δύο μάτια απέναντί σου που ξέρεις ότι είστε μαζί και ό,τι γίνει λάθος θα το σώσουμε και ό,τι πάει σωστά θα το χαρούμε παρέα. Οπότε είναι πολύ σημαντικό. Η μαμά μου πάντα γίνεται κολλητή με τους συντρόφους μου. Πάντα φταίει το παιδί, όχι οι άλλοι. Τον Αναστάση τον συμπαθεί πολύ», είχε πει επίσης η Εριέττα Μανούρη στο Happy Day.

Δείτε τις φωτογραφίες της με μαγιό στη gallery που ακολουθεί:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved