Η αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα ότι νόσησε από κορονοϊό: «Δεν το πέρασα ανώδυνα!»
Showbiz

Η αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα ότι νόσησε από κορονοϊό: «Δεν το πέρασα ανώδυνα!»

Μία αποκάλυψη έκανε η Ζέτα Δούκα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ότι νόσησε πριν από μερικούς μήνες από κορονοϊό

Με αφορμή τον σημερινό εμβολιασμό της, η ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη, τονίζοντας ότι συμβουλεύτηκε τον γιατρό της. Εφόσον έχει νοσήσει, πρέπει να κάνει μόνο μία δόση και έτσι πήγε σήμερα και άνοιξε και για εκείνη ο δρόμος προς την ελευθερία.

Όπως τόνισε στην ανάρτησή της, χωρίς καμία διάθεση προπαγάνδας, προέτρεψε τους followers της να κάνουν το ίδιο ώστε να χτιστεί το τείχος ανοσίας, όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες.

Η Ζέτα Δούκα έγραψε χαρακτηριστικά:

"Ήρθε και εμένα η ώρα μου για το εμβόλιο. Έχοντας νοσήσει τον Φεβρουάριο (δεν το πέρασα ανώδυνα, είχα έντονα συμπτώματα) κι έχοντας αναπτύξει ανοσία έκανα σήμερα τη μια και μοναδική δόση που προβλέπεται για τους νοσήσαντες.

Κατόπιν της συμβουλής του γιατρού μου και λαμβάνοντας υπ' όψιν τη νέα έξαρση της πανδημίας, δεν περίμενα να παρέλθει το εξάμηνο προκειμένου να είμαι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής το καλοκαίρι. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας και εμβολιαστείτε. Χωρίς καμία διάθεση οποιασδήποτε προπαγάνδας, θεωρώ ότι είναι καθήκον κι απέναντι στον εαυτό μας και απέναντι στην (παγκόσμια) κοινωνία” κατέληξε η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved