Γάμος για πασίγνωστη ηθοποιό! Φωτογραφίες από το bachelorette της!
Showbiz

Γάμος για πασίγνωστη ηθοποιό! Φωτογραφίες από το bachelorette της!

Γάμος ετοιμάζεται πιθανότατα στην Κεφαλονιά αφού είναι το αγαπημένο νησί τόσο του γαμπρού όσο και της όμορφης νύφης. 

Ποια είναι αυτή; Η κόρη του αξέχαστου πολιτικού Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη και φυσικά ανιψιάς της Νόρας Κατσέλη, Αμαλία Αρσένη η οποία σύντομα θα ενώσει τη ζωή της με τον εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό της.

Είναι ο Σπύρος Κοκκώσης, ο οποίος ασχολείται με τουριστικές επιχειρήσεις στην Κεφαλονιά, από όπου κατάγεται και η Αμαλία, και είναι μαζί από τότε που ήταν και οι δύο 17 χρόνων.

Ο Σπύρος μάλιστα, υπήρξε η μεγάλη αδυναμία του αείμνηστου πατέρα της και όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή, ο ίδιος στάθηκε βράχος στο πλευρό της συντρόφου του.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και για όσους τους συναναστρέφονταν ήταν απλά θέμα χρόνου να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτή η στιγμή ήρθε και μάλιστα στα social media ανέβηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από το bachelorette της νύφης η οποία έλαμπε από ευτυχία.

Λεπτομέρειες για το μυστήριο του γάμου και το γλέντι που πιθανότατα θα ακολουθήσει δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως ποιος νοιάζεται όταν πρόκειται για ένα τόσο ευτυχισμένο ζευγάρι. Από εμάς... Η ώρα η καλή!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το bachelorette της ηθοποιού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved