Μπακογιάννης-Κοσιώνη: Τελείωσαν οικογενειακώς τον εμβολιασμό σήμερα!
Showbiz

Μπακογιάννης-Κοσιώνη: Τελείωσαν οικογενειακώς τον εμβολιασμό σήμερα!

Όπως την πρώτη φορά, έτσι και σήμερα τη δεύτερη δόση του εμβολίου, η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης την έκανε μαζί το ζευγάρι. 

Και ο Δήμαρχος Αθηναίων και η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης στον ΣΚΑΪ ανακοίνωσαν το τέλος του εμβολιασμού τους με διαφορετικές αναρτήσεις.

Η μεν Σία Κοσιώνη ανέβασε μία φωτογραφία με το sms, που πήρε στο κινητό της μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού της γράφοντας το σχόλιο “Επιτέλους”.

Ο δε Κώστας Μπακογιάννης, με μία φωτογραφία του την ώρα του εμβολιασμού του και κρατώντας ένα καπάκι, σχολίασε με χιούμορ:

"Δεύτερη δόση και με το καπάκι στο χέρι αυτή τη φορά! Με το καλό να ανταμώσουμε πάλι όλοι μαζί. Υγιείς και καλά”.

Έτσι, σε 15 μέρες, οι δυο τους θα αποκτήσουν την απαιτούμενη ανοσία και πλέον θα είναι πιο ασφαλείς να κάνουν τις διακοπές τους χωρίς να φοβούνται ότι θα νοσήσουν σοβαρά από τον κορονοϊό.

Ήδη, μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σήμερα το απόγευμα (12/7) οι εμβολιασμοί γίνονται υποχρεωτικοί κυρίως στην εστίαση. Όπως τόνισε, από την Παρασκευή και μέχρι τα τέλη Αυγούστου, όλοι οι κλειστοί χώροι, κέντρα διασκέδασης και μπαρ, σινεμά και θέατρα, θα λειτουργούν αποκλειστικά για εμβολιασμένους.

Στο διάγγελμά του, ο πρωθυπουργός παρουσίασε το νέο πλαίσιο λειτουργίας της εστίασης αλλά και την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε υγειονομικούς και εργαζόμενους σε γηροκομεία.

Ο Πρωθυπουργός επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι θα γίνει υποχρεωτικός ο άμεσος εμβολιασμός των εργαζόμενων σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, που είναι και η πιο ευπαθής κατηγορία. «Όσοι δεν το πράξουν θα τεθούν σε αναστολή εργασίας από την 16η Αυγούστου και μετά», πρόσθεσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved