Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού Βασίλη Αυλωνίτη
Showbiz

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού Βασίλη Αυλωνίτη

Απέραντη θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού Βασίλη Αυλωνίτη.

Πιο συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου (10/7) ο γιος του Βασίλη Αυλωνίτη, Γιάννης. Ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που δεν απασχόλησε ποτέ τα Μέσα. Μεγάλωσε και γαλουχήθηκε με όλες τις αρετές του πολυαγαπημένου ηθοποιού αλλά πέθανε στα 78 του χρόνια ταλαιπωρημένος από πολλά προβλήματα υγείας.
Η κηδεία του Γιάννη Αυλωνίτη έγινε μάλιστα στο νεκροταφείο της Αργυρούπολης. Πλάι του ήταν φυσικά η οικογένειά του και ο πολυαγαπημένος του γιος, Βασίλης.

«Το τελευταίο διάστημα ο πατέρας μου ταλαιπωρήθηκε με την υγεία του, ωστόσο πάντα μιλούσε για τον πατέρα του και παππού μου και όσα έζησε μαζί του. Ήταν πολύ υπερήφανος άνθρωπος και έτσι θα τον θυμάμαι… Πίσω του ο πατέρας μου αφήνει και μια εγγονή, στην οποία τιμής ένεκεν έδωσα το όνομα του παππού μου, Βασιλεία Αυλωνίτη, για να συνεχιστεί το γένος», είπε στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα ο εγγονός του μεγάλου μας κωμικού, που πήρε και το όνομά του, Βασίλης Αυλωνίτης.

Να θυμίσουμε πως ο Αυλωνίτης νυμφεύθηκε μία Ελληνίδα, την Πόπη, την οποία εγκατέλειψε όταν ερωτεύθηκε παράφορα μία θαυμάστριά του. Με αυτή, ταξίδεψε στη Γαλλία, όπου γνώρισε μία Γαλλίδα με το όνομα Γιογιό. Νυμφεύθηκε τη Γιογιό και απέκτησε μαζί της δύο παιδιά, τον Γιάννη και την Ελένη. Ένα μεγάλο πάθος του ήταν τα στοιχήματα στον ιππόδρομο, κάτι που τον έφερνε συχνά σε τόσο δύσκολη οικονομική κατάσταση, ώστε να αναγκάζεται να παίζει σε δευτερεύοντες ρόλους.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved