Survivor: Δύσκολες ώρες για την Μαριπόζα - Η δημόσια έκκληση για βοήθεια
Showbiz

Survivor: Δύσκολες ώρες για την Μαριπόζα - Η δημόσια έκκληση για βοήθεια

Survivor: Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου περνά δύσκολες ώρες και το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μας ενημέρωσε μέσα από τα social media πως ο θείος της είναι καρκινοπαθής και χρειάζεται βοήθεια.


«Έχω την υγεία μου δεν πρέπει να γκρινιάζουμε και να παραπονιόμαστε ακόμα κι αν υπάρχει μια δύσκολη ημέρα όλα καλά. Εννοώ υπάρχουν πολύ χειρότερα στον κόσμο και γύρω μας. Θα ανεβάσω σε επόμενο στόρι ένα κείμενο που έγραψε ο θείος μου, είναι ο αδερφός της μητέρας μου κι έχει ανάγκη οικονομική αυτή την στιγμή, είναι καρκινοπαθής και είναι νέος άνθρωπος. Κάθε βοήθεια είναι πολύ σημαντική», είπε μεταξύ άλλων βουρκωμένη η Έλενα Κρεμλίδου σε βίντεο που πόσταρε στο Instagram.

Δείτε ένα απόσπασμα:

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως «Όπως κάθε επάγγελμα, έτσι και η δουλειά του instagrammer έχει και αυτή τις δυσκολίες της. Εγώ κάτι άλλο είπα και κάτι άλλο ειπώθηκε. Εγώ είπα, ότι όπως κάθε επάγγελμα έχει τι δυσκολίες του, λίγες ή πολλές, έτσι και αυτό, εφόσον είναι επάγγελμα έχει τις δυσκολίες του», είχε πει πρόσφατα η ίδια σε συνέντευξή της, λίγες ημέρες πριν διεχαχθεί ο μεγάλος τελικός του Survivor από τον οποίο αναδείχτηκε νικητής ο Σάκης Κατσούλης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved