Γερασιμίδου για Ξένο: «Μαλώνουμε αρκετά στο σπίτι, δεν χρειάζεται να το κάνουμε και στη δουλειά»
Showbiz

Γερασιμίδου για Ξένο: «Μαλώνουμε αρκετά στο σπίτι, δεν χρειάζεται να το κάνουμε και στη δουλειά»

Η Ελένη Γερασιμίδου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για το αν είναι εύκολο να συνεργάζεται με τον σύζυγό της, Αντώνη Ξένο στον ίδιο εργασιακό χώρο.

-Συμπρωταγωνιστείτε με τον σύζυγό σας και αξιόλογο ηθοποιό Αντώνη Ξένο. Πώς είναι να βρίσκεστε στην ίδια σκηνή;

Στο θέατρο είμαστε συνάδελφοι, επί ίσοις όροις. Μαλώνουμε αρκετά στο σπίτι, δεν χρειάζεται να το κάνουμε και στη δουλειά. Οι καυγάδες μας κρατάνε πολύ λίγο, ίσως και μόνο λίγα λεπτά. Δεν έχουν διάρκεια ώστε να μας επηρεάζουν.

-Είστε ένα από τα καλλιτεχνικά ζευγάρια που έχουν αντέξει στον χρόνο και η αγάπη σας είναι αξιοζήλευτη. Ήταν το τυχερό σας ή όλα έγινα με προσπάθεια και αμοιβαίες υποχωρήσεις;

Ίσως να είναι αυτό που έλεγαν οι παλιοί και να ήταν και το τυχερό μας. Υπάρχει βαθιά αγάπη με τον σύζυγό μου. Το σημαντικό είναι οι δύο άνθρωποι να σκέφτονται ελεύθερα, έχοντας όμως και κοινές απόψεις για τη ζωή τους. Σημασία έχει να νικήσει η αγάπη.

-Στην παράσταση συμπρωταγωνιστούν μαζί σας, η Αγγελική Ξένου και ο Πάνος Μπόρας. Πιστεύετε ότι δίνονται ευκαιρίες σε νέα ταλέντα, ώστε να αποδείξουν την αξία τους;

Ναι πιστεύω ότι δίνονται ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους. Το κάνουμε εμείς, αλλά το κάνουν κι άλλοι συνάδελφοι κι έτσι πρέπει να γίνεται. Μακάρι εμείς να μπορούσαμε να δώσουμε αυτή την ευκαιρία σε περισσότερα νέα ταλέντα.

-Η Αγγελική Ξένου πέρα από ταλαντούχα ηθοποιός, είναι και κόρη σας. Τι είναι το πρώτο πράγμα που της είπατε, όταν σας δήλωσε ότι θέλει να ακολουθήσει τα βήματά σας;

Δεν της είπα τίποτα. Ακολουθεί τον δικό της δρόμο και έχει πολλά ταλέντα. Ήξερε ότι δεν θα είναι εξασφαλισμένο το μέλλον της με έναν μόνιμο μισθό και ότι θα παλέψει σε έναν δύσκολο χώρο. Μεγάλωσε σε ένα σπίτι που δεν υπήρχαν χρήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα, μετά ήρθαν. Ήξερε πού έμπαινε, όπως γνωρίζουν κι άλλα παιδιά συναδέλφων που είναι μάλιστα και πολύ άξια και στέκονται με την αξία τους κι όχι επειδή οι γονείς είμαστε γνωστοί στον χώρο.

-Είστε μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της γενιάς σας με αμέτρητες επιτυχίες τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση. Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να σας ακολουθεί σε όλη σας την πορεία;

Δεν ξέρω αν με ακολουθούν με τον τρόπο που το λέτε. Δηλαδή το ότι κάποιος σε αναγνωρίζει από την τηλεόραση, δεν σημαίνει ότι θα έρθει να σε δει και στο θέατρο. Νομίζω όμως, πως αυτό που μετράει, είναι η αλήθεια. Δηλαδή αυτά που κάνουμε, να τα κάνουμε με αλήθεια. Ίσως και το ότι είμαι πολύ συμπαθητική (γελάει).

-Ποιος είναι ο αγαπημένος σας προορισμός;

Όλος ο κόσμος. Τα ταξίδια που ονειρεύτηκα δεν έχω καταφέρει να τα κάνω. Έχω πάει σε λίγα μέρη από αυτά που θα ήθελα. Ταξιδεύω με τον νου, παρηγοριέμαι με αυτό. Όσο μεγαλώνει κανείς, η εντύπωση που παίρνει από τα ταξίδια δεν είναι η ίδια. Εγώ ας πούμε είχα πάει στη Ρόδο με το σχολείο στην τελευταία τάξη του γυμνασίου. Ξανά πήγα στη άλλες δυο φορές. Δεν ήταν το ίδιο. Η πρώτη φορά ήταν ονειρική, ήταν διαφορετικά. Από τα λίγα μέρη που έχω δει, θα ήθελα πάρα πολύ να ξανά πάω στην Κωνσταντινούπολη. Μου άρεσε πάρα πολύ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved