Survivor: Η Χριστίνα Κεφαλά πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό
Showbiz

Survivor: Η Χριστίνα Κεφαλά πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό

Survivor: Η Χριστίνα Κεφαλά φαίνεται πως ξεπέρασε τα δύσκολα και μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό και τη νοσηλεία στο νοσοκομείο επέστρεψε στο σπίτι της.

Για το ευχάριστο γεγονός μας ενημέρωσε η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποστάροντας φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της και η χαρά της φυσικά ήταν εμφανής!

«Σας αγαπώ όλους. Σας το έχω πει; Είμαι δυνατή, δεν μασάω και θα βγω πιο δυνατή. Επειδή μου στέλνετε άπειρα μηνύματα. Διαγνώστηκα με κόβιντ βαριάς μορφής και με γύρισε σε πνευμονία. Όλα καλά. Θετική σκέψη και πίστη και ο Θεός είναι μαζί μας», είχε σημειώσει στην ανάρτησή της ενημερώνοντας τους followers της.

«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για την κατάσταση της υγείας μου, νοσηλεύομαι ακόμη στο νοσοκομείο. Είμαι πολύ καλύτερα. Οι πυρετοί έχουν πέσει, όμως η κατάσταση του σώματός μου θέλει κάποιες μέρες να επανέλθει. Εύχομαι να τελειώσει σύντομα και να σας πρήξω ξανά με στόρι. Έχω ανάγκη να σας μιλήσω», είχε γράψει η ίδια σε άλλη της ανάρτηση στο Instagram.

Τώρα λοιπόν επέστρεψε στο σπίτι της και ήδη έχει κάνει τα πρώτα stories από εκεί. Με τις αναρτήσεις της κατάφερε να καθησυχάσει και τους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι ανησυχούσαν για την υγεία της.

Δείτε μερικά στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved