Cook Beef: Σάββας Ληχανίδης: «Δεν έχουμε μαγειρικά κόμπλεξ στην εκπομπή»
Showbiz

Cook Beef: Σάββας Ληχανίδης: «Δεν έχουμε μαγειρικά κόμπλεξ στην εκπομπή»

Για το Cook Beef, αλλά και για τους υπόλοιπους συνεργάτες του μίλησε ο Σάββας Ληχανίδης, σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Πώς προέκυψε η πρόταση για την εκπομπή του Star «Cook Beef»;

Κάποια στιγμή επικοινώνησαν μαζί μου από τον σταθ­μό και την παραγωγή και με ενημέρωσαν, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά, για τη δημιουργία αυτής της εκ­πομπής. Στη συνέχεια, συζητήσαμε με τους υπεύθυνους τις λεπτο­μέρειες και, όταν οριστικοποιήθηκε η σύνθεση της ομάδας, συμ­φωνήσαμε επιτόπου όλοι.

Αλήθεια, είχες κάποιον ενδοιασμό γι' αυτό το εγχείρημα;

Στην αρχή είχα έναν ενδοιασμό γιατί δεν ήξερα την τελική σύνθεση της ομάδας και αν θα καταφέρναμε να δεθούμε όλοι και να γίνου­με ομάδα. Βέβαια, μετά περισσότερα παιδιά, πέρα από τον Σταύρο Βαρθαλίτη, είχαμε μια επαφή.

Επομένως, αισθάνεσαι δικαιωμένος γι' αυτή την επιλογή σου;

Αισθάνομαι δικαιωμένος και χαρούμενος γι' αυτή την επιλογή.

Περίμενες ότι η εκπομπή θα είχε θετική ανταπόκριση δεδο­μένου ότι άργησε να βγει στον «αέρα» και τοποθετήθηκε σε δύσκολη μέρα και ώρα;

Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι είμαι πάρα πολύ ικανοποιη­μένος από την ανταπόκριση που έχει η εκπομπή και νομίζω το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του καναλιού.

Αυτή η ικανοποίηση οδηγεί στην έγκριση νέου κύκλου επεισοδίων;

Σίγουρα αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά ούτε και θα ανα­κοινωθεί από εμάς. (Γελάει). Προσωπικά, ανεξάρτητα από τον τρό­πο με τον οποίο θα μπορέσω να συνδυάσω τα μαγαζιά μου με τα γυρίσματα της εκπομπής, θα το ξαναέκανα με χαρά. Άλλωστε, περ­νάμε τόσο καλά, γελάμε τόσο πολύ...

Οπότε δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός ανάμεσα σας...

Δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός ανάμεσα μας. Ούτε καν μαγει­ρικός. Ο καθένας έχει αποδείξει την αξία του μόνος του, στις δου­λειές που κάνει, οπότε είμαστε ικανοποιημένοι, χωρίς μαγειρικά... κόμπλεξ.

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved