Κώστας Τουρνάς: «Υπήρξαν στιγμές που ήθελα να εκραγώ»
Showbiz

Κώστας Τουρνάς: «Υπήρξαν στιγμές που ήθελα να εκραγώ»

Ο Κώστας Τουρνάς σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την περίοδο της καραντίνας αλλά και για το αν ανησυχεί για την πανδημία του κορονοϊού.

Είχατε μια βαθιά φιλία με τον Γιώργο Μαρίνο. Έχετε μιλήσει μαζί του; Ανησυχείτε για όσα ακούγονται για εκείνον;

Ο Γιώργος πέρα από τεράστιος καλλιτέχνης, είναι ένας γλυκός, έντιμος άνθρωπος… Εύχομαι ό,τι καλύτερο για εκείνον.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας προορισμός;

Παλαιότερα μου άρεσε πολύ να ταξιδεύω στο Λονδίνο. Αγαπώ την Πελοπόννησο, όπου έχουμε και ένα εξοχικό, αλλά γενικά στην Ελλάδα, όπου και να πάω, θεωρώ ότι είναι ιδανικός προορισμός.

Τι σας αρέσει να κάνετε στον ελεύθερό σας χρόνο;

Να σας πω την αλήθεια, καλύπτω κυρίως εκκρεμότητες. Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων, που αυτά που εκκρεμούν, που οφείλει ή θέλει να κάνει, τα έχω σε κάποιες σημειώσεις. Στον ελεύθερο χρόνο μου λοιπόν, θα ανατρέξω σε αυτές τις σημειώσεις και θα τα δρομολογήσω ανάλογα με το τι προλαβαίνω να κάνω και τι όχι.

Πώς βιώσατε την περίοδο της καραντίνας;

Πολλή κλεισούρα, πολύ μέσα στο σπίτι. Το καλό είναι ότι προσαρμόζομαι εύκολα στις συνθήκες. Παρ’ όλα αυτά, υπήρξαν στιγμές που ήθελα να εκραγώ, ήθελα να βγω. Μου έλειπαν οι άνθρωποί μου, αυτοί με τους οποίους ευχαριστιέμαι μια βόλτα. Αυτή ήταν η κυριότερη στέρηση και πίεση.

Τον κορωνοϊό τον φοβάστε ή είστε ψύχραιμος;

Νομίζω και τα δύο. Δηλαδή είμαι ψύχραιμος, αλλά έχω και μια έννοια, ότι οφείλω για εμένα και τους γύρω μου να είμαι όσο μπορώ προσεχτικός στις επαφές μου. Οδυνηρό για όλους αυτό.

Τι σας δίνει χαρά;

Η μουσική και οι άνθρωποι που ζω μαζί. Αυτές είναι οι μεγάλες χαρές μου. Οι πιο μικρές είναι να πηγαίνει καλά η δουλειά, να αντιμετωπίζονται τα όποια προβλήματα πρακτικά και ηθικά.

Την αναγνωρισιμότητα πώς την βιώνετε;

Μετά από τόσα χρόνια, άνθρωποι θεωρούν ότι έχω μπει τόσες πολλές φορές στο σπίτι τους με τη μουσική, που όταν αποφασίζουν να μου μιλήσουν σε μια τυχαία συνάντηση, με αντιμετωπίζουν σαν να είμαι ένας άνθρωπος δικός του. Αυτό έχει τέτοια οικειότητα και τόση ζεστασιά που δεν προλαβαίνεις να νιώσεις αρνητικά ή ότι δεν έχεις όρεξη κλπ. Δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα εκείνη την ώρα.

Βάλτε μου ένα τραγούδι ως soundtrack της ζωή σας….

«Άνθρωπε Αγάπα»…

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved