Survivor: Από την covid free παραλία του Αγίου Δομίνικου στο εμβολιαστικό κέντρο ο Ασημακόπουλος
Showbiz

Survivor: Από την covid free παραλία του Αγίου Δομίνικου στο εμβολιαστικό κέντρο ο Ασημακόπουλος

Σίγουρα ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν θέλει να βρεθεί στη θέση του Ηλία Μπόγδανου ο οποίος πέντε μόλις μέρες μετά την επιστροφή του από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο νόσησε από κορονοϊό.

Έτσι έσπευσε αμέσως να κλείσει το ραντεβού του για να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου και σήμερα είχε έρθει η μεγάλη στιγμή.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε σε εμβολιαστικό κέντρο της Αθήνας και υποβλήθηκε στην πρώτη δόση, κάτι που ήθελε να κάνει αμέσως μόλις επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο. Βλέπετε, τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχε ανησυχήσει αρκετά για τον πρώην συμπαίκτη του Ηλία Μπόγδανο ο οποίος μόλις χτες αποκάλυψε μέσα από το λογαριασμό του στο instagram με βίντεο πως είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος καθώς τα συμπτώματα του κορονοϊού τον έχουν κουράσει πολύ σωματικά. Μην ξεχνάμε επίσης ότι η Χριστίνα Κεφαλά χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω των συμπτωμάτων του Covid αφού η ασθένειά της της γύρισε σε πνευμονία.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ούτε στον τελικό του Survivor βρέθηκαν θετικοί σε τεστ στα οποία υποβλήθηκαν ο James Καφετζής και η Νικόλ Μαυρίδη. Η τελευταία νόσησε, όμως ο Ροδίτης πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης τελικά σε μοριακό τεστ στο οποίο υπεβλήθη εκ νέου, βρέθηκε αρνητικός.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία του Ασημακόπουλου την ώρα που εμβολιάζεται:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved