Άννα Ανδριανού: Έτσι έχασε 10 ολόκληρα κιλά!
Showbiz

Άννα Ανδριανού: Έτσι έχασε 10 ολόκληρα κιλά!

Η Άννα Ανδριανού σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε μεταξύ άλλων με ποιους τρόπους κατάφερε να χάσει 10 ολόκληρα κιλά.

Πώς έχετε καταφέρει να σταματήσετε τον χρόνο; Έχετε μείνει ίδια εδώ και πάρα πολλά χρόνια... Σας θυμάμαι πάντα να έχετε αυτήν τη νεανικότητα και γοητεία...

Είναι καθαρά θέμα DΝΑ για μένα. Το έχω από τον πατέρα μου και από τη μητέρα μου. Δεύτερον όσο σε αγχώνει ο χρόνος, τόσο πιο πολύ γερνάς. Θα σας πω κάτι που μου έλεγε ο πατέρας μου: «Γερνάει όποιος δεν δέχεται την αλλαγή». Σε κάθε στάδιο της ζωής μου, λοιπόν, δεχόμουν τις αλλαγές μου. Δεν προσπαθούσα ποτέ να παραμείνω με το ζόρι ίδια. Ξέρω ότι το πρόσωπο μου έχει αλλάξει όπως και το σώμα μου, αλλά θεωρώ πως έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Ειδικά το σώμα μου, γιατί το προσέχω και το φροντίζω περισσότερο πλέον, κάνοντας γυμναστική και διατροφή. Και τώρα πια μπορώ να πω ότι έχω ένα καλύτερο σώμα απ' ό,τι είχα στα σαράντα μου.

Είστε υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων; Θα κάνατε κάτι στο πρόσωπο σας για να σβήσετε τα σημάδια του χρόνου;

Δεν είμαι αρνητική στο να κάνω κάποια μικρά πράγματα για να είμαι καλύτερη στην εκάστοτε ηλικία. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι στο πρόσωπο μου προκειμένου να ανταγωνιστώ τις εικοσιπεντάχρονες. Μπορείς όμως με ένα μπότοξ ή με λίγο υαλουρονικό να βελτιώσεις την εικόνα του προσώπου σου, σεβόμενη πάντα την ηλικία σου.

Χάσατε δέκα ολόκληρα κιλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα... Πώς το καταφέρατε αυτό;

Μέσα σε ενάμιση χρόνο έχασα δέκα κιλά. Με διατροφή και γυμναστική. Είμαι χαρούμενη γι' αυτό, γιατί μου αρέσει πλέον η εικόνα μου περισσότερο. Όσον αφορά τον χρόνο που περνάει, δεν με τρομάζουν τα γηρατειά, αλλά οι απώλειες που φέρνει το πέρασμα του. Ότι στο τέλος υπάρχει ο θάνατος. Όποιος πει ότι δεν τον τρομάζει ο θάνατος, λέει ψέματα.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved