Άννα Αδριανού: «Στεναχωρήθηκα όταν έχασα ένα παιδί»
Showbiz

Άννα Αδριανού: «Στεναχωρήθηκα όταν έχασα ένα παιδί»

Η Άννα Ανδριανού σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε στο παρελθόν κι αν την στεναχώρησε το γεγονός αυτό.

Ωστόσο είχατε μια άτυχη εγκυμοσύνη. Σας στεναχώρησε αυτό το γεγονός;

Φυσικά και στεναχωρήθηκα όταν έχασα ένα παιδί. Αλλά δεν μου έγινε έμμονη ιδέα. Θα μπορούσα άνετα να ξανά προσπαθήσω, γιατί δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Ήταν μια εγκυμοσύνη που δεν την είχα προγραμμάτισε ι τότε. Αργότερα όμως δεν ήθελα να μείνω πάλι -έγκυος. Θεωρούσα μέσα μου ότι αυτό το κομμάτι της μητρότητας έχει καλυφθεί από πολλά πράγματα της ζωής μου.

Σας πέρασε η ιδέα από το μυαλό να υιοθετήσετε ένα παιδί;

Ναι μου πέρασε και η ιδέα της υιοθεσίας από το μυαλό. Ξέρω όμως ότι η υιοθεσία στην Ελλάδα είναι αρκετά δύσκολη, οπότε έδωσα αγάπη σε άτομα που βρέθηκαν μπροστά μου και την είχαν ανάγκη.

Ακόμη και σήμερα που μιλάμε, στον Αnt1 προβάλλεται σε επανάληψη η επιτυχημένη σειρά «Επιθυμίες» που γράφατε τότε και πρωταγωνιστούσατε. Έχετε σκεφτεί να κάνετε το remake της σειράς;

Το συζήτησα πολύ με τον Γιάννη τον άντρα μου, γιατί είχαμε φτιάξει μαζί τις «Επιθυμίες» τότε. Μιλήσαμε και με το κανάλι. Αλλά στο τέλος το φοβηθήκαμε. Όταν έχεις κάνει κάτι τόσο δυνατό αν το πειράξεις πάλι, κινδυνεύεις να το χαλάσεις. Δεν θα ήθελα να αναιρέσω τα συναισθήματα των τηλεθεατών από το φινάλε αυτής της σειράς. Οπότε αποφασίσαμε να μην το κάνουμε.

Ετοιμάζετε κάποια νέα τηλεοπτική σειρά;

Αυτόν τον καιρό τελειώνω ένα μυθιστόρημα που γράφω κι έχω αφιερωθεί πολύ σε αυτό. Στην τηλεόραση θα παίξω σε μια νέα κωμωδία του «Open», πολύ ενδιαφέρουσα, ζεστή και πρωτότυπη. «Σ' αγαπάω αλλά» λέγεται. Κάνω έναν ιδιαίτερο ρόλο, αλλά δεν μπορώ να πω ακόμη πολλά. Θ' αρχίσουμε γυρίσματα τον Αύγουστο.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved