Νάντια Μπουλέ: Έτοιμο το δωμάτιο της κόρης της! Και είναι ένα... όνειρο! (photos)
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Έτοιμο το δωμάτιο της κόρης της! Και είναι ένα... όνειρο! (photos)

Τις πρώτες φωτογραφίες από το υπέροχο δωμάτιο της κόρης της που αναμένεται να έρθει σε λίγες μέρες στον κόσμο ανέβασε η Νάντια Μπουλέ. 

«Πήρα τον χρόνο μου και επιτέλους το ολοκλήρωσα! Έπιπλα και διακοσμητικά στη θέση τους για το δωμάτιο της μικρής, επιλεγμένα από ελληνικές εταιρίες. Τώρα νομίζω πως μπορώ να καθίσω», έγραψε χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ ανεβάζοντας τις φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο που είναι πραγματικά... χάρμα οφθαλμών.

Σε αυτό κυριαρχεί το "λερωμένο" ροζ χρώμα και τα λευκά έπιπλα και είναι λιτό αλλά άκρως λειτουργικό.

Στον χώρο ξεχωρίζει μία υπέροχη λούτρινη καμηλοπάρδαλη που "δένει" απόλυτα με τα υπόλοιπα στοιχεία του παιδικού δωματίου.

Η μέλλουσα μαμά στην αρχή της εγκυμοσύνης της έλεγε ότι δεν ήθελε να ασχοληθεί και πολύ με την προετοιμασία του ερχομού του παιδιού καθώς ήταν το τελευταίο πράγμα που την ενδιέφερε μιας και ήθελε πρώτα να σιγουρευτεί ότι όλα θα πάνε καλά με την εγκυμοσύνη.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και από μέρα σε μέρα η όμορφη Νάντια Μπουλέ ετοιμάζεται για τον τοκετό. Μία εμπειρία που θα ζήσει για πρώτη φορά και φυσικά ανυπομονεί όπως και ο σύντροφός τη Γιώργος Ισαάκ γι' αυτό.

Στο μεταξύ, άλλαξε και γνώμη για τις ετοιμασίες μιας μέλλουσας μαμάς και το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, αποφάσισε να πράξει τα δέοντα ώστε να υποδεχτεί το κοριτσάκι της όπως πρέπει: Σαν πριγκίπισσα.

Και σίγουρα έτσι θα την υποδεχτεί αφού το παιδικό δωμάτιο είναι άρτια εξοπλισμένο και πολύ όμορφα διακοσμημένο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved