Γιώργος Χρανιώτης: «Όταν γίνεσαι πατέρας, γίνεσαι ήρωας»
Showbiz

Γιώργος Χρανιώτης: «Όταν γίνεσαι πατέρας, γίνεσαι ήρωας»

Ο Γιώργος Χρανιώτης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ρόλο του πατέρα, έναν ρόλο που δεν τον είχε μέχρι πρότινος. 

Με βαλίτσες γεμάτες... αισιοδοξία ξεκίνησε την καλοκαιρινή περιοδεία του ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην κωμωδία «Οι μπαμπούλες» του Ισπανού Αλφρέντο Σανθόλ, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη.

Ο γνωστός ηθοποιός, που στην παράσταση υποδύεται ένα φάντασμα και είναι έτοιμος να ζήσει ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι κοντά στο κοινό, που απείρως του έλειψε, μιλάει σήμερα στη στήλη για το μέλλον του θεάτρου, την περιπέτεια του με τον κορονοϊό, την άποψη του για τους καταγγελλόμενους καλλιτέχνες, τη σχέση του με τον 2χρονο νιο του, αλλά και τη συμμετοχή του στο πετυχημένο σίριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της ΕΡΤ. «Μου είχε λείψει το θέατρο, αλλά τώρα στην περιοδεία θα μου λείψει πολύ ο γιος μου. Η πατρότητα είναι κάτι πολύ καινούργιο για εμένα.

Αυτό το ανθρωπάκι έχει πολλά πράγματα να μου μάθει και να του μάθω κι εγώ, φυσικά. Είναι κάτι πολύ απολαυστικό και πολύ δύσκολο, από την άποψη της αϋπνίας. Πιστεύω πως όταν κάποιος γίνεται πατέρας, γίνεται ήρωας, γιατί είναι έτοιμος να πεθάνει για έναν άνθρωπο ή για μια ιδέα. Εγώ έως τώρα δεν είχα κάποιον για να πεθάνω για αυτόν χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν νοσήσαμε και οι τρεις με κορονοϊό, ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Αν και είχαμε ήπια συμπτώματα, ήταν σαν να είχαμε ένα δυνατό χανκόβερ και θέλαμε συνέχεια να κοιμόμαστε. Αλλά ακόμα κι έτσι, είχαμε άγχος για το μωρό, το οποίο είχε 38 πυρετό», αναφέρει στη στήλη.

Ο ίδιος είναι αρκετά ανήσυχος νια τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται λόγω κορονόίού στο θέατρο. «Με ανησυχεί ότι οι θεωρητικοί του θεάτρου παγκοσμίως έχουν σιωπήσει και νιώθω σαν να βρίσκομαι σε μια τελετή, σαν ένα ρέκβιεμ, με το οποίο αποχαιρετούμε σιωπηλά το θέατρο. Και σίγουρα το πιο απαισιόδοξο σενάριο θα είναι να επικρατήσει το live streaming, γιατί είναι κάτι που δεν με αφορά», τονίζει.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved