Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός μετά τον γάμο της και πριν τον τοκετό ποζάρει με κατακόκκινο μπικίνι!
Showbiz

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός μετά τον γάμο της και πριν τον τοκετό ποζάρει με κατακόκκινο μπικίνι!

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας περιμένοντας να έρθει στον κόσμο πρώτο της παιδί που είναι κοριτσάκι! 

«9 Ιουλίου. Αύριο μπαίνω στο μήνα μου και η αγωνία μου να γνωρίσω την πριγκίπισσα μας μεγαλώνει. Τις τελευταίες μέρες είναι αρκετά ζωηρούλα οπότε φαντάζομαι ανυπομονεί κ αυτή… Έχω αγαπήσει βέβαια την κοιλιτσα μου κ δε θα είναι εύκολο να την αποχωριστώ. Ανάμεικτα συναισθήματα. Ζω πολύ όμορφες και μοναδικές στιγμές που μυρίζουν ΖΩΗ. Με όλη τη σημασία της λέξης. Εύχομαι σε όλες τις μέλλουσες μανούλες να το χαρείτε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αγάπη. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!» έγραψε το σαββατοκύριακο που πέρασε η γνωστή ηθοποιός η οποία έχει δει τη ζωή της να αλλάζει ριζικά από τότε που έμαθε ότι είναι έγκυος.

Και θα αλλάξει φυσικά ακόμα περισσότερο τώρα που θα φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της.

Ο λόγος για την Κατερίνα Δημητρόγλου η οποία ανυπομονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει το κοριτσάκι της στην αγκαλιά της, στιγμή που θα μοιραστεί φυσικά με τον σύζυγό της Γιώργο Κούρτη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο μήνα, ενόψει του τοκετού αλλά έτσι και αλλιώς ο γάμος θα ερχόταν ως φυσικό αποτέλεσμα ενός μεγάλου έρωτα. Απλώς τώρα επισπεύστηκαν οι διαδικασίες.

Τώρα, η όμορφη ηθοποιός και ο σύζυγός της έχουν μπει στην τελική ευθεία για τον ερχομό του μωρού και μέχρι τότε δροσίζονται στη θάλασσα και απολαμβάνουν τη γλυκιά αναμονή μέχρι να γίνουν γονείς.

Δείτε τη μέλλουσα μαμά με κατακόκκινο μπικίνι και την υπέροχη φουσκωμένη κοιλίτσα της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved