Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το εμβόλιο και απάντησε στα υβριστικά σχόλια που δέχεται!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το εμβόλιο και απάντησε στα υβριστικά σχόλια που δέχεται!

Η Χριστίνα Μπόμπα, μόλις λίγες μέρες μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών της, βρέθηκε σε εμβολιαστικό κέντρο και έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού

Μάλιστα, ανέβασε και την αντίστοιχη φωτογραφία την ώρα του εμβολιασμού όμως συγχρόνως ανέβασε και ένα βίντεο κατά το οποίο έδωσε την απάντησή της σε όσους της στέλνουν υβριστικά σχόλια.

Αφορμή γι' αυτά στάθηκε η εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ "Σήμερα" κατά την οποία εξέφρασε τη δική της άποψη για τον εμβολιασμό.

Όπως επεσήμανε, θεωρεί πως είναι χρέος όλων μας να κάνουμε το εμβόλιο προκειμένου να προστατέψουμε εμάς και τους γύρω μας από τον θανατηφόρο ιό.

Η κίνησή της αυτή αλλά και τα λεγόμενά της ενόχλησαν μερίδα χρηστών των social media οι οποίοι και της έστειλαν, προφανώς υβριστικά μηνύματα στα οποία η Χριστίνα θέλησε να απαντήσει. Αφού λοιπόν έκανε το εμβόλιο, έγραψε στη λεζάντα κάτω από τη φωτό και το βίντεο:

«Μόλις έκανα το εμβόλιο και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Ήθελα να πω ότι από την μέρα που μίλησα στον ΣΚΑΪ και είπα την άποψή μου σχετικά με τον εμβολιασμό, όσοι έχετε αντίθετη άποψη και πιστεύετε κάτι διαφορετικό από μένα… δεν χρειάζεται να με βρίζετε.

Όπως και εγώ δεν βρίζω εσάς που έχετε άλλη άποψη από μένα. Επίσης σε όσους έχουν αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας και λέτε ότι πληρωνόμαστε για να διαφημίζουμε το εμβόλιο, έχω να πω ότι γελάω, γελάω πολύ. Με βλέπετε χαρούμενη γιατί έκανα κάτι καλό για τους γύρω μου και τις κόρες μου».

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved