Ηλίας Μπόγδανος: Νέα φωτό από το σπίτι του όπου αναρρώνει από τον κορονοϊό! Πώς είναι η υγεία του;
Showbiz

Ηλίας Μπόγδανος: Νέα φωτό από το σπίτι του όπου αναρρώνει από τον κορονοϊό! Πώς είναι η υγεία του;

Τα δύσκολα φαίνεται πως πέρασαν για τον Ηλία Μπόγδανο ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του, αντιμετωπίζοντας το ένα μετά το άλλο τα συμπτώματα του κορονοϊού από τον οποίο προσβλήθηκε. 

Ο γνωστός τραγουδιστής και φιναλίστ του Survivor ο οποίος για πολύ λίγες ψήφους έχασε τη νίκη και το έπαθλο στο ριάλιτι επιβίωσης από τον Σάκη Κατσούλη, μόλις λίγες μέρες μετά νόσησε από τον ιό και έτσι χρειάστηκε να μείνει σπίτι.

Δεν ήταν όμως ανώδυνη η καραντίνα αφού σχεδόν αμέσως άρχισαν και τα πρώτα συμπτώματα.

Μάλιστα, χθες (12/7) αποκάλυψε με βίντεό του πως ένιωθε καταβεβλημένος ιδιαίτερα καθώς τα συμπτώματα πλέον είχαν κορυφωθεί και τον ταλαιπωρούσαν σωματικά. Δείτε παρακάτω το εν λόγω βίντεο:

Ο ίδιος στο βίντεο, είπε στους διαδικτυακούς του φίλους:

«Γεια σε όλους σας. Δεν θα σας πω ψέματα, δεν είναι και η καλύτερη μου μέρα. Είναι η μέρα που κορυφώνεται η αρρώστια και με έχει καταβάλλει πάρα πολύ. Κοιμάμαι όλη μέρα, δεν έχω δει τίποτα από το κινητό μου. Αλλά ok δεν πέφτουμε, σηκώθηκα από το κρεβάτι για να σας πω ότι την Πέμπτη κυκλοφορώ ένα νέο κομμάτι. Θέλω πολύ να το ακούσετε…»

Πάντως, παρά τις δυσκολίες που περνάει, ο Ηλίας δεν χάνει ποτέ την αισιοδοξία του και με νέα ανάρτησή του, αυτή τη φορά με φωτογραφία του καθησύχασε τους διαδικτυακούς του φίλους πως όλα θα πάνε καλά.

Στη φωτογραφία ο ίδιος απεικονίζεται να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ, σκεπασμένος με ένα λεπτό πάπλωμα και έχοντας αγκαλιά τον σκύλο του. Με τέτοια ζέστη μάλλον δεν συνάδει αυτή η εικόνα κάτι που σημαίνει ότι εκείνη την ώρα είχε αρχίσει να ανεβαίνει ο πυρετός.

Ο ίδιος πάντως είναι αισιόδοξος ότι όλο αυτό θα είναι σύντομα ένα κακό όνειρο και τίποτα παραπάνω!

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved