Ορφέας Παπαδόπουλος: «Απεχθάνομαι τη χυδαιότητα και την αγένεια στα social media»
Showbiz

Ορφέας Παπαδόπουλος: «Απεχθάνομαι τη χυδαιότητα και την αγένεια στα social media»

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη σχέση που έχει με τα social media και πώς αντιμετωπίζει τα σχόλια που γίνονται εκεί.

Τι θέλεις να σου φέρει αυτό το καλοκαίρι;

Την παραλία που λέγαμε! (γέλια).

-Ποιο είναι το πιο σημαντικό χειροκρότημα για εσένα μέχρι τώρα;

Το πιο σημαντικό χειροκρότημα για μένα, είναι όλα εκείνα τα χειροκροτήματα που νιώθω πραγ­ματικά πως αξίζω, πως αξίζουμε ως θίασος όταν έχουμε πραγματικά καταθέσει κάτι. Όταν έχουμε πει την ιστορία μας στον κόσμο με αλήθεια και θάρρος και όχι εκείνα τα χειροκροτήματα που πολλοί εκβιάζουν από το κοινό με ψέματα και υπερβολές. Το χειροκρότημα για μένα είναι το αποτέλεσμα μιας καλής δουλειάς και όχι αυτοσκοπός. Αυτό ισχύει για οποιοδήποτε χειρο­κρότημα προσφέρει η ζωή, όχι μόνο στο θέατρο. Πάντα γνωρίζουμε μέσα μας αν το αξίζουμε ή όχι.

-Τι είναι αυτό που δεν συγχωρείς στη συμπεριφορά ενός ανθρώπου;

Δεν συγχωρώ την προδοσία, την ασυ­νέπεια, την κοροϊδία. Δεν συγχωρώ τους ανθρώπους που δεν τιμούν εσένα και τον εαυτό τους, όταν σου δίνουν το χέρι, συμφωνείτε κάτι, δεν το τηρούν και στις περισσότερες περιπτώσεις γνωρίζουν πως δεν θα το τηρήσουν εκ των προτέρων. Σε αυτές τις περιπτώσεις φυσικά η συγγνώμη δεν ακούγεται ποτέ. Συγχωρώ τα ασυ­νείδητα λάθη και δίνω πάντα ευκαιρίες όπως άλλωστε θα ήθελα να μου δίνουν, είμαστε άνθρωποι, έτσι μαθαίνουμε.

-Στην πιο σημαντική παράσταση της ζωής σου, ποιον θα ήθελες συμπρωταγωνιστή σου;

Νομίζω τον άνθρωπο που θα θέλει να με έχει και αυτός συμπρωταγωνιστή του, που θα μιλάμε την ίδια "γλώσσα και αν και μπορεί να βλέπουμε τον κόσμο από διαφορετικό πρίσμα, θα μπορούμε να φτιάξουμε έναν καινούργιο μαζί.

Πώς βίωσες την περίοδο της καραντίνας;

Πρωτόγνωρη περίοδος, δύσκολη και επικίνδυνη για όλους μας, όχι μόνο στον τομέα της υγείας και της άγνοιας απέναντι σε κάτι αόρατο που δεν διαχειρίζεται καλά από το κράτος και εξακο­λουθεί, μα επικίνδυνη και δύσκολη για τον κάθε έναν μας ξεχωριστά ως προς το πώς διαχειρίστη­κε τον εαυτό του και τη ζωή του στην κατάσταση του εγκλεισμού και της στέρησης όλων όσων δικαιωματικά θεωρούσε δεδομένα. Προσωπικά, παρ' όλη τη δυσκολία της κατάστασης αυτής, βρήκα τις δημιουργικές διεξόδους μου μέσα από την ενασχόληση μου με τη ζωγραφική που αγα­πώ και φυσικά μέσα από τη δημιουργία μιας νέας διαφημιστικής εταιρείας που με πολύ μεράκι. Ειδικευόμαστε στη δημιουργία τρισδιάστατων ψη­φιακών χώρων με θεματικές από τον επιχειρημα­τικό αλλά και από τον καλλιτεχνικό τομέα. Άνοιξε λοιπόν και ένας νέος κύκλος για μένα, που είμαι υπερήφανος για αυτόν.

-Με τους ακόλουθους σου έχεις διαδραστικότητα στα social media;

Πολλές φορές απαντώ και ευχαριστώ τους ανθρώπους που μου μιλάνε με ειλικρίνεια είτε με θετικό, είτε με αρνητικό πρόσημο. Απεχθάνο­μαι τη χυδαιότητα, την αγένεια και την αίσθηση ασφάλειας που νιώθει κάποιος πίσω από μια οθόνη και νομίζει πως μπορεί να πει ό,τι του κα­τέβει. Ο τρόπος να το αντιμετωπίσεις μπλοκ και στο καλό !!! (Γέλια).

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved