Πέγκυ Ζήνα για καταγγελίες: «Σίγουρα θα έχουν συμβεί τέτοια περιστατικά και στον χώρο μας»
Showbiz

Πέγκυ Ζήνα για καταγγελίες: «Σίγουρα θα έχουν συμβεί τέτοια περιστατικά και στον χώρο μας»

Η Πέγκυ Ζήνα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για το ελληνικό κίνημα #metoo και τις καταγγελίες που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας.

Όσο για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις, η Πέγκυ Ζήνα απαντά ότι από τον Αύγουστο θα ξεκινήσει συναυλίες με την ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και τον Κώστα Μακεδόνα. Η πανδημία τη βρήκε απροετοίμαστη και τρομαγμένη.

«Το θέμα δεν είναι από ποια αρρώστια φεύγεις από τη ζωή. Αρρώστιες που σε κάνουν να φύγεις από τη ζωή υπάρχουν πολλές. Νομίζω, όμως, ότι ο κορονοϊός είναι η μόνη αρρώστια που σε κάνει να φύγεις μόνος σου», περιγράφει, τονίζοντας από την άλλη ότι ο πολιτισμός ήταν ο κλάδος που έκλεισε και δεν ξανάνοιξε ποτέ.

Η συζήτηση εξελίχθηκε και για το κίνημα «ΜeΤοο», που ξεκίνησε από τον χώρο του αθλητισμού, έφτασε στο θέατρο, αλλά για τον χώρο του τραγουδιού δεν ακούσαμε τίποτα.

«Σίγουρα θα έχουν συμβεί τέτοια περιστατικά και στον χώρο του τραγουδιού, τα οποία όμως δεν ξέρω, γιατί δεν έχουν καταγρα­φεί. Νομίζω ότι, αν και η νύχτα φαίνεται λίγο πιο σκοτεινή στα μάτια των πολλών και των ανθρώπων της ημέρας, πιστεύω ότι είναι λίγο πιο διάφανη. Δεν θα πω καθα­ρή, θα πω όμως διάφανη. Είχαμε τέτοιες συμπεριφορές και στον χώρο του τραγου­διού, αλλά ήταν πολύ λιγότερα τα περιστα­τικά. Η άποψη μου είναι ότι καλώς έκαναν και μίλησαν όλοι αυτοί, και οι γυναίκες και οι άντρες, που έχουν κακοποιηθεί, απειλη­θεί και εκβιαστεί στο παρελθόν». Η ίδια χρωστά ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον τρόπο με τον οποίον τη μεγάλωσαν οι γονείς της, αλλά και στον άντρα της.

«Επει­δή είναι μαζί μου συνέχεια και δουλεύουμε και μαζί, με προστάτεψε από πάρα πολλές ανάλογες εμπειρίες που πιθανά να είχα ζή­σει και εγώ, έχοντας μια συμπαθητική εμ­φάνιση. Δυστυχώς, στους χώρους της Τέ­χνης πολλές φορές μένουν στην εμφάνιση και πατάνε πάνω σε αυτό και στα όνειρα του κάθε παιδιού».

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved