Άννα Πρέλεβιτς: «Πάντα υπάρχει η σκέψη στο μυαλό μου για δημιουργία οικογένειας»
Showbiz

Άννα Πρέλεβιτς: «Πάντα υπάρχει η σκέψη στο μυαλό μου για δημιουργία οικογένειας»

H Άννα Πρέλεβιτς σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον έρωτα στη ζωή της αλλά και για τις σκέψεις για δημιουργία οικογένειας.

Τα ΜΜΕ έχουν μπει για τα καλά στη ζωή σας πια. Το μόντελινγκ αποτελεί παρελθόν;

Το μόντελινγκ δεν αποτέλεσε ποτέ παρόν. Έχω ασχοληθεί ελάχιστα και οι περισσότερες πασαρέλες που έχω κάνει ήταν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Από τα 15 μου είχα πει στους γονείς μου ότι θέλω να ασχοληθώ με τα ΜΜΕ. Αυτές ήταν οι σπουδές μου και στο Λονδίνο. Μου αρέσει η τηλεόραση, όλο αυτό που συμβαίνει σε ένα γύρισμα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Δεν νιώθω ποτέ ότι «δουλεύω». Απολαμβάνω την κάθε στιγμή.

Η ομορφιά κλείνει πόρτες;

Στη δουλειά που κάνουμε σίγουρα η ομορφιά θα ανοίξει κάποιες πόρτες. Πουθενά όμως δεν θα σε πάει μόνο η εξωτερική εμφάνιση. Πρέπει, όπως σε όλες τις δουλειές, πολύ γρήγορα να αποδείξεις πόσο δημιουργικός, έξυπνος και παραγωγικός είσαι.

Υπήρχαν δημοσιεύματα στη μέχρι τώρα καριέρα σας που να σας πλήγωσαν;

Όχι, δεν με έχει πληγώσει ποτέ κάποιο δημοσίευμα. Κατά καιρούς μπορεί να έχω στεναχωρηθεί με κάποια σχόλια Που γράφονταν στο twitter, αλλά πλέον ούτε αυτά με ενοχλούν.

Τι σημαίνει έρωτας για εσάς;

Πάντα δίνω το 100%. Μου αρέσει η συντροφικότητα, να νιώθω ερωτευμένη, να φροντίζω τον σύντροφο μου. Δεν μπορώ με τίποτα να με φανταστώ, ακόμα και στα 90 μου, να μην είμαι ερωτευμένη. Δεν παίζει με τίποτα αυτό το σενάριο στο μυαλό μου.

Είναι στα άμεσα σχέδια σας η δημιουργία οικογένειας;

Πάντα υπάρχει αυτή η σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο. Όταν θα είναι το σωστό timing, θα το σκεφτώ πιο σοβαρά.

Τι μπορεί να σας στενοχωρήσει; Να σας κάνει να δακρύσετε;

Η προδοσία από ανθρώπους που αγαπάω και έχω εμπιστευτεί είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να μου συμβεί. Από την άλλη, μπορώ να κλάψω ακόμα και με μια ταινία που έχει happy end. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από δάκρυα χαράς.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved