Ζωή Παπαδοπούλου: «Έχω απελευθερωθεί από τις υψηλές προσδοκίες»
Showbiz

Ζωή Παπαδοπούλου: «Έχω απελευθερωθεί από τις υψηλές προσδοκίες»

Η Ζωή Παπαδοπούλου όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της θεωρεί πως κάποια κακώς κείμενα θα βελτιωθούν αν «οι τραγουδιστές το πάρουμε απόφαση πως πρέπει να μπούμε σε διαδικασία μελέτης»

Η Ζωή Παπαδοπούλου θα παρουσιάσει την παράσταση «Πήρα απ' τη Νιότη Χρώματα» στις 8 Αυγούστου στην Πάτμο, στις 10 Αυγούστου στην Ναύπακτο, στις 11 Αυγούστου στην Κόρινθο και στις 22 Αυγούστου στη Νέα Προποντίδα της Χαλκιδικής.

Εδώ και τρεις μήνες έχει κυκλοφορήσει ένα καινούργιο λαϊκό τραγούδι, ένα ζεϊμπέκικο που λέγεται «Γιατί» σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους της Μαίρης Περγάμαλη. «Τον Κυριάκο τον εκτιμώ πολύ ως δημιουργό, έχει σαφές ύφος και στίγμα, και θα υπάρξει και συνέχεια στη συνεργασία μας» λέει σχετικά.

Κατά τα λοιπά, δηλώνει «ρεαλίστρια. Εννοείται ότι έχω τη φιλοδοξία να κάνω κάποια πράγματα που ονειρεύομαι, αλλά έχω καθαρή αίσθηση των αλλαγών που έχουν συμβεί - και συμβαίνουν ακόμη - στη μουσική βιομηχανία. Ήθελα με τα χρόνια να απελευθερωθώ από τις υψηλές προσδοκίες. Πιστεύω στον εαυτό μου αλλά χωρίς την αγωνία που με έκανε παλιότερα να μην είμαι παρούσα στη ζωή μου. Αυτή είναι η χαρά του να μεγαλώνεις, αναγνωρίζεις κάποια πράγματα πολύ πιο εύκολα».

Η Ζωή Παπαδοπούλου θεωρεί πως κάποια κακώς κείμενα θα βελτιωθούν αν οι τραγουδιστές το πάρουμε απόφαση πως πρέπει να μπούμε σε διαδικασία μελέτης. Η τεχνολογία μας δίνει σήμερα πρόσβαση σε έναν απίστευτο πλούτο και αξίζει να εξερευνήσουμε την ελληνική μουσική. Το έκανα πολύ μέσα στην πανδημία και βρήκα ξανά την όρεξη που είχα ως μικρό παιδί, τότε που κλεινόμουν στο δωμάτιο μου και άκουγα τον έναν δίσκο μετά τον άλλο. Συγκέντρωση, παρατήρηση, μελέτη, αυτά μας χρειάζονται».

Πηγή: ΒΗΜΑ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved