Ζωή Παπαδοπούλου: «Ένα όνειρο της θα ήταν μια σύμπραξη με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη»
Showbiz

Ζωή Παπαδοπούλου: «Ένα όνειρο της θα ήταν μια σύμπραξη με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη»

H Ζωή Παπαδοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για τις συνεργασίες της με σημαντικούς καλλιτέχνες στο χώρο του τραγουδιού.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Γιάννης Πάριος, ο Δημήτρης Μπάσης, o Γιάννης Κότσιρας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Αντώνης Ρέμος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Κώστας Μακεδόνας είναι μερικά από τα ονόματα με τα οποία έχει συ­νεργαστεί, όμως εκείνη που μας τη σύστησε ήταν η Χαρούλα Αλεξίου.

Πώς της φάνηκε η απόφαση της να σταματήσει το τραγούδι;

«Όταν συνέβη αυτό με τη Χαρούλα θαύμα­σα την ευφυΐα και την αυτογνωσία της, θεωρούσα άλλωστε ανέκαθεν πραγματική καλλιτέχνιδα. Το τραγούδι είναι αρρώστια και δεν είναι εύκολο να πεις ότι θα σταματήσεις. Αποτελεί και ψυχοθεραπεία πέραν όλων των άλλων. Η Χαρούλα έβαλε τελεία με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Πρόκειται άλλωστε για πηγαίο άνθρωπο, είναι πει­θαρχημένη και οργανωμένη στη δουλειά της, αλλά δεν βαδίζει βάσει στρατηγικής».

Ένα όνειρο της θα ήταν μια σύμπραξη με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη τον οποίο θαυμάζει πολύ και όσον αφορά το ξένο ρεπερτόριο «έχω κολλήσει τελευταία με την Μπίλι Αϊλις. Είδα και το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της. Την αγάπησα ακόμη περισσότερο. Καταλαβαίνεις ότι τίποτε δεν γίνεται τυ­χαία. Δεν ξυπνάει μια μέρα ολόκληρος ο πλανήτης λατρεύοντας ένα καινούργιο είδωλο χωρίς λόγο και αιτία. Μου αρέσει πολύ ο παραγωγός Μαρκ Ρόνσον, κάνει συνεργασίες με καταπληκτικές τραγουδίστριες, το "Don’t leave me lonely" με τη Yebba είναι φανταστικό, η φωνή της μου θυμίζει κιόλας την Adele. Τρελαίνομαι επί­σης για τον Μπρούνο Μαρς».

Όπως κατα­λαβαίνουμε, το γούστο της είναι εκλεκτικό και πολυσυλλεκτικό.

Πηγή: ΒΗΜΑ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved