Μαίρη Μηνά: «Είναι πολύ εθιστικό να εκθέτεις τα πάντα γύρω από τη ζωή σου»
Showbiz

Μαίρη Μηνά: «Είναι πολύ εθιστικό να εκθέτεις τα πάντα γύρω από τη ζωή σου»

Η Μαίρη Μηνά, η οποία πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA "Αγγελική" παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε για όλα!

Σου αρέσει να ακούς ότι είσαι όμορφη;

Με κολακεύει. Μου πήρε πολύ χρόνο να μάθω να λέω ευχαριστώ όταν δέχομαι ένα κομπλιμέντο αντί να λέω «ε, εντάξει».

Ντρεπόσουν;

Ναι, αλλά είναι και κάτι ακόμα. Η αίσθησή του εαυτού δεν είναι πάντα ίδια με την εικόνα. Υπάρχει μια απόκλιση. Βλέπω τον εαυτό μου διαφορετικά απ' ό,τι τον βλέπουν οι άλλοι.

Έχεις νιώσει ποτέ την ομορφιά ως τροχοπέδη;

Όχι. Έτσι κι αλλιώς, η ομορφιά είναι σχετική, αλλάζει με τις εποχές. Η αρμονία δεν είναι πια στη μόδα, αλλά ο χαρακτήρας. Και δεν ηχώ μόνο την προσωπικότητα, αλλά τα ίδια χαρακτηριστικά να έχουν μια αιχμή. Το ασχημόρορφο είναι γοητευτικό. Τέτοια πλάσματα με γοητεύουν, αυτά που έχουν γοητεία η οποία ήταν από κάπου αλλού, από ένα παραξένισμα.

Από την άλλη, όλοι δεν θέλουν πια να είναι τέλειοι, αψεγάδιαστοι, αλαβάστρινοι;

Αυτή είναι μάστιγα της εποχής. Θέλουμε η εικόνα μας να είναι ατσαλάκωτη. Βεβαία να μην πάμε στο άλλο άκρο μην προάγουμε μονίμως την ατέλεια. Ενώ το ζητούμενο είναι η αποδοχή της ολότητας. Να βλέπεις τα πράγματα ολόκληρα και να καταλα­βαίνεις ότι η γοητεία -συμβολικά μιλώντας- δεν είναι στα τρία τέταρτα αλλά στο ανφάς.

Είσαι ο άνθρωπος που καθρεφτίζει στα κοινωνικά δίκτυα τη ζωή του;

Καλώς το κάνουν όσοι το κάνουν. Κάτι προάγουν, κάτι τρέφουν, κάτι θέλουν και τους αρέσει. Δεν θα μπορούσα να το στηρίξω. Και δεν ξέρω αν η τόση έκθεση θα μου έκανε καλό.

Γιατί το λες αυτό;

Γιατί το ιδιωτικό έχει πολλά δώρα όταν παραμένει ιδιωτικό. Όταν εκτίθεται, νιώθω ότι κάτι αλλοιώνεται και κάτι χάνω.

Λένε ότι η ιδιωτικότητα είναι η νέα πολυτέλεια.

Είναι πολύ εθιστικό να εκθέτεις τα πάντα γύρω από τη ζωή σου και να παίρνεις ενός είδους αποδοχή. Επειδή βρισκόμαστε πάνω στην καμπή της Ιστορίας που αυτό καταγράφεται ως φαινό­μενο, νομίζω ότι σε μια δεκαετία θα καταλάβου­με τι αποτύπωμα θα έχει αφήσει πάνω μας. Τώρα απλά συμβαίνει. Από την άλλη, έχει και ενδιαφέρον. Είμαστε η γενιά της ανθρωπότητας που έχει εξοικειωθεί με την έκθεση. Δεν υπάρχει τίποτα στη σκιά. Και αυτό έχει τρομερή δύναμη. Και τρομακτική καμιά φορά.

Πηγή: GALA

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved