Στέλιος Κρητικός: «Η συμμετοχή μου στο Survivor μου έκανε μόνο καλό»
Showbiz

Στέλιος Κρητικός: «Η συμμετοχή μου στο Survivor μου έκανε μόνο καλό»

Ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος συμμετείχε στο Survivor 2, μίλησε για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος που δεν το παρακολούθησε.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στα σχέδια του και αν θα ήθελε να κάνει τηλεόραση.

Στέλιο, θέλεις κάνεις τηλεόραση τώρα που η μυθοπλασία αναδεικνύεται σε προτεραιότητα σε προτεραιότητα των καναλιών;

«Συζητάω κάποια πράγματα για τον χειμώνα και για την τηλεόραση και για το θέατρο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά με την πανδημία και να είναι ανοιχτά τα θέατρα. Θα ετοιμάσω παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους -έχω και θεατρική σκηνή στη σχολή θεάτρου και χορού Kastel, από τα αρχικά μας».

Ήσουν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στο Survivor 2. Πώς σου φάνηκε το φετινό παιχνίδι;

«Ξεκίνησα να το παρακολουθώ, αλλά στην πορεία κουράστηκα πάρα πολύ να βλέπω ανθρώπους να τσακώνονται και να αφήνουν σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό κομμάτι, που είναι το βασικό συστατικό του παιχνιδιού. Εξού και σταμάτησα να το παρακολουθώ- από πολύ νωρίς».

Θεωρείς πως σου έκανε καλό η συμμετοχή σου στο Survivor;

«Μου έκανε μόνο καλό. Μέσα από αυτό πάρα πολύ κόσμος με γνώρισε καλύτερα, είδε στοιχεία της προσωπικότητάς μου που δεν μπορούσε να τα φανταστεί από μια θεατρική παράσταση, ενώ βγαίνοντας ένιωσα την αγάπη του κόσμου. Αργότερα με είδαν και στο Globetrotters (σ.σ. ταξιδιωτική εκπομπή στο Star) και με αγάπησαν ακόμα περισσότερο, καθώς τους άρεσε -όπως μου έλεγαν αργότερα- το πώς συμπεριφερόμουν στον γιο μου Μιχαήλ Άγγελο. Αυτά τα λόγια είναι και τα σημαντικότερα για μένα», είπε στο ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved