Καινούργιου:Βόλτα στην Πλάκα με ένα all day σύνολο που θα ζηλέψεις ακόμη κι εσύ που δεν φοράς καπέλο
Showbiz

Καινούργιου:Βόλτα στην Πλάκα με ένα all day σύνολο που θα ζηλέψεις ακόμη κι εσύ που δεν φοράς καπέλο

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε εκθειάσει τα looks της Κατερίνας Καινούργιου αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο!

Η εκπομπή της Ευτυχείτε έλαβε τέλος και η παρουσιάστρια έχει βάλει πλώρη για νέα πράγματα στην τηλεοπτική της καριέρα. Αυτός ο αέρας ανανέωσης φαίνεται πως έχει αλλάξει ριζικά την Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά τις διακοπές της στη Μύκονο, η όμορφη παρουσιάστρια επέστρεψε και δεν παρέλειψε να κάνει μια ωραία και ανέμελη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα η Κατερίνα απαθανατίστηκε στην περιοχή της Πλάκας και δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε τη φανταστική της εμφάνιση.

Με λευκό αέρινο φόρεμα, πλατφόρμες και ψάθινο καπέλο, η Κατερίνα έλαμψε με την παρουσία της στα γραφικά σοκάκια της πρωτεύουσας.

Δες την στη gallery και θα τη ζηλέψεις ακόμη κι εσύ που δεν φοράς καπέλο

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου έληξε τη συνεργασία της με το Open κι έχει βάλει πλώρη για άλλα τηλεοπτικά «λιμάνια».

«Είμαι αρκετά συγκινημένη. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Open για τη στήριξή του όλα αυτά τα τρία χρόνια. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Όλη αυτή η διαδικασία… Είναι αρκετά μέσα μου περίεργο, οπότε δεν είμαι σε φάση να πω όλα αυτά που έχω να πω. Πολλές φορές συγκινήθηκα με τους συνεργάτες μου αλλά και για την αγάπη που έχω πάρει από τον κόσμο», είχε πει η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις μετά το οριστικό φινάλε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved