Προύσαλης: «Περίεργη κατάσταση. Στο τέλος φοβάμαι μην την πληρώσω εγώ. Στη ζωή όλα γίνονται»
Showbiz

Προύσαλης: «Περίεργη κατάσταση. Στο τέλος φοβάμαι μην την πληρώσω εγώ. Στη ζωή όλα γίνονται»

O Γιώργος Σουξές σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τις Άγριες μέλισσες και για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα τον διοικητή (τον ρόλο του) σε περίοδο πια χούντας.

Με τις «Άγριες μέλισσες» πότε ξεκινάτε γυ­ρίσματα;

«Ξεκινήσαμε μόλις πριν λίγες ημέρες. Μέχρι τώρα κατασκεύαζαν νέους χώρους, οπότε ήταν μια διαδικασία που προηγούταν κι έπρεπε να ολοκληρωθεί. Η εικόνα θα είναι πολύ ανανεω­μένη».

Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για τον διοι­κητή πια σε καιρό χούντας;

«Λόγω του καθεστώτος έχουν να συμβούν με­γάλες ανατροπές στις ζωές όλων. Κάποιοι θα ταχθούν με την νέα τάξη πραγμάτων και κάποιοι άλλοι, όπως ο κουρέας, όχι. Οι άνθρωποι αλ­λάζουν ανάλογα με τα συμφέροντα τους. Εγώ πιστεύω ότι θα βρεθώ σε δύσκολη θέση γιατί ούτε τη δουλειά μου θα θέλω να χάσω ούτε να ταλαιπωρήσω ανθρώπους και να τους προδώ­σω. Περίεργη κατάσταση. Στο τέλος φοβάμαι μην την πληρώσω εγώ. Στη ζωή όλα γίνονται».

Ο Λάμπρος θα βρεθεί στην εξορία;

«Έτσι λένε και δεν θα είναι ο μόνος. Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές».

Ο Ακύλας τι μέρος του λόγου θα είναι;

«Αυτός θα είναι χειρότερος από τον Δούκα γιατί έχει πιο έξυπνο τρόπο συμπεριφοράς. Πλησι­άζει το χωριό με καλό τρόπο, τον συμπαθούν και τον εκτιμούν. Δεν φαίνονται οι βρωμοδουλειές του. Ο Δούκας θα μένει στη Λάρισα και θα συνεργάζεται μαζί του ενώ τα παιδιά του δεν θα έχουν σχέση μαζί του και θα ανοίξουν μια μπουάτ».

Καλά όλα αυτά. Διακοπές θα πάτε;

«Ένας προορισμός που σκέφτομαι είναι η Κων­σταντινούπολη που έχει ειδικό ενδιαφέρον για μένα. Υπάρχουν φίλοι και φίλες, ο Αλεξ. η Νικόλ και η Έλενα που αδημονώ να συναντήσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved