Viral η Σταματίνα! Ποζάρει με τζιν σορτς και μας δείχνει πώς κρατιέται fit στις διακοπές της
Showbiz

Viral η Σταματίνα! Ποζάρει με τζιν σορτς και μας δείχνει πώς κρατιέται fit στις διακοπές της

Τις διακοπές της ξεκίνησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά το τέλος της εκπομπής της Happy Day.

Η παρουσιάστρια μάλιστα δεν έχασε ούτε μέρα αφού αμέσως μετά το φινάλε, έφτιαξε βαλίτσες, πήρε τις κόρες της κι έφυγε για τον αγαπημένο της προορισμό, που δεν είναι άλλος από την Πάρο.

Η Σταματίνα δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο νησί με τις περισσότερες από αυτές να είναι άκρως εντυπωσιακές.

Η μια μάλιστα έχει ήδη γίνει viral καθώς πόζαρε φορτωμένη με τα παιχνίδια παραλίας των κοριτσιών της και του γιου της κι έγραψε: «Ο καλύτερος τρόπος για να κρατηθείς fit στις διακοπές είναι να κουβαλάς τα συμπράγκαλα της οικογένειας σου».

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστες και τις φωτογραφίες που η ίδια ποζάρει με μαγιό και με «καυτό» τζιν σορτσάκι.

Δες την στη gallery

Θεϊκή σιλουέτα… κι αν αναρωτιέσαι πώς τη διατηρεί;

Η ίδια έχει πει:

«Δεν κάνω κάτι συγκεκριμένο, δεν ζυγίζω τις τροφές μου ούτε πήγα σε διατροφολόγο για να μου βγάλει κάποιο πρόγραμμα δίαιτας ή διατροφής. Απλά πλέον δεν κάνω όλα αυτά τα λάθη που ξέρουμε και όλοι κάνουμε, όπως το να τρώμε μια φορά την ημέρα ή να υποκύπτουμε σε γλυκά και τηγανητά. Άρχισα να περιορίζω τις ποσότητες, να αποφεύγω τα τηγανητά και τα γλυκά και να είμαι πιο εγκρατής. Πατάτες τηγανητές θα φάω όταν είμαι έξω, και όχι τις καθημερινές στο σπίτι. Γλυκό θα φάω μία ή δύο φορές την εβδομάδα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved