Αγγελική Νικολούλη: Η πρώτη φωτό από τις διακοπές της! Άλλος άνθρωπος εκτός πλατό
Showbiz

Αγγελική Νικολούλη: Η πρώτη φωτό από τις διακοπές της! Άλλος άνθρωπος εκτός πλατό

Πιο ανανεωμένη από ποτέ η Αγγελική Νικολούλη.

Η παρουσιάστρια της επιτυχημένης εκπομπής Φως στο τούνελ, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και μόλις δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία.

Μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό και από τις εφιαλτικές ιστορίες στις οποίες φέτος κλήθηκε να ξετυλίξει το κουβάρι, η παρουσιάστρια απαθανατίστηκε πιο ανέμελη από ποτέ. Με γυαλιά ηλίου, μαλλιά φτιαγμένα από το αλάτι της θάλασσας και λευκό καφτάνι, πόζαρε και είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος.

«Επιτέλους!!!Ανέμελη...🤗🤗🤗», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα της δείχνοντας να απολαμβάνει τη στιγμή.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery

Όσον αφορά στην τηλεοπτική πορεία;

Αν και το συμβόλαιο της δημοσιογράφου με τον Αlpha ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουλίου, καλά πληροφορημένες «πηγές» αναφέρουν ότι έχει ήδη δώσει τα χέρια με το ΜΕGΑ για τη νέα σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο η Νικολούλη δέχεται προτάσεις από πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά δύσκολα «μετακομίζει», ενώ κατά τη διάρκεια της 26 χρόνων συνεχούς παρουσίας της επιτυχημένης εκπομπής της ο ΑLPHΑ τη φιλοξενεί τις 9 τελευταίες σεζόν. Την τελευταία σεζόν όμως η εκπομπή άλλαζε συνεχώς ώρα έναρξης και, παρότι σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις, φαίνεται πως η στάση της διοίκησης δυσαρέστησε τη δημοσιογράφο, που θέλει πιο σταθερή σχέση με το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα μάλιστα με το πρόσφατο δημοσίευμα η συμφωνία με το ΜΕGΑ δεσμεύει για καλύτερη συνεργασία και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι αμέσως μετά τη λήξη του συμβολαίου της με τον ΑLΡΗΑ θα ανακοινωθεί η ΜΕGΑλη μεταγραφή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved