Μαρία Ηλιάκη: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης – Το ψεύτικο προφίλ και το report
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης – Το ψεύτικο προφίλ και το report

Στη λίστα με τους celebrities που πέφτουν θύματα απάτης στο διαδίκτυο προστέθηκε και η Μαρία Ηλιάκη και δεν είναι η πρώτη φορά.

Πολλοί ηθοποιοί, τραγουδιστές και γενικά άνθρωποι της showbiz, τον τελευταίο καιρό έχουν πέσει θύματα διαδικτυακής απάτης από χάκερς.

Συχνά - πυκνά τους βλέπουμε να αναρτούν φωτογραφίες με τα ψεύτικα προφίλ που έχουν δημιουργηθεί και να ζητούν τη διαγραφή τους.

Αυτή την φορά, η Μαρία Ηλιάκη διαπίστωσε πως υπάρχει, ψεύτικος λογαριασμός που όχι μόνο, χρησιμοποιεί προσωπικές φωτογραφίες της αλλά αποσκοπεί και στην εξαπάτηση όσων την ακολουθούν και παίρνουν μέρος στους διαγωνισμούς.

Το βράδυ της Τετάρτης (14-07), η γνωστή παρουσιάστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram ότι άγνωστοι έχουν δημιουργήσει ένα ψεύτικο προφίλ στο Instagram, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες της και ζήτησε να γίνει report.

Δεν είναι η πρώτη φορά που άγνωστοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητας ενός επώνυμου.

Ευτυχώς η Μαρία Ηλιάκη το αντιλήφθηκε σχετικά νωρίς κι έτσι ζήτησε από τους followers της να γίνει report στον ψεύτικο λογαριασμό που διατηρείται στο Instagram με το όνομά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved