Βανδή: Αυτές είναι οι μοναδικές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο Instagram της με τον Ντέμη
Showbiz

Βανδή: Αυτές είναι οι μοναδικές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο Instagram της με τον Ντέμη

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης να επέλεξαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, ωστόσο πάντα θα τους ενώνει η αγάπη για τα παιδιά τους και ο σεβασμός στην κοινή τους διαδρομή.

Η ανακοίνωση του χωρισμού ήρθε το πρωί της Πέμπτης (15-07).

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.
Δ. Βανδή - Ν. Νικολαΐδης
Γιώργος Αρσενάκος
manager Δέσποινας Βανδή», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση.

Στα τόσα χρόνια κοινής πορείας το ζευγάρι διατήρησε το χαμηλό προφίλ στη σχέση του.

Η τραγουδίστρια, ηθοποιός και παρουσιάστρια όσες φορές δημοσίευσε φωτογραφία του Ντέμη στο Instagram μιλούσε με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνον και τη σχέση τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό το βίντεο με την εξής λεζάντα:

“Η ευτυχία είναι στιγμές,είναι οι επιλογές σου και είναι στο χέρι σου-με υγεία πάνω από όλα- να φτιάξεις Εσυ τη ζωή που θέλεις να ζήσεις!
Μη ξεχνάς ποτε να φροντίζεις το 10χρονο παιδί που ζει μέσα σου!
Να έχεις φίλους,να γελάς,να χορεύεις,να αφήνεις τον ήλιο να σε χαϊδεύει κάνοντας βόλτες το χειμώνα,να πιεις μια ζέστη σοκολάτα,να παίρνεις τηλέφωνο τους φίλους σου και εννοείται τον μπαμπά και τη μαμα που ζουν μακρυά σου,να γυμνάζεσαι,να τρως σωστά,να μη φοβάσαι τα μαύρα νερά στη θάλασσα,να βγαίνεις για φαγητό,να κανεις χαρες στον εαυτό σου,να μάθεις να λες όχι,να διαφωνείς,να είσαι ευγενικός,να έχεις υπομονή να ακούς τα προβλήματα των φίλων σου,να παίζεις παιγνίδια,
να μη βαριέσαι,να βαριέσαι καμμία φορά,να λες σ’αγαπω,να διασκεδάζεις,να κανεις όνειρα μεγάλα,να είσαι πειθαρχημένος στους στόχους σου,να είσαι ευελικτος σε αυτά που σου προκύπτουν,να τολμάς,να βάζεις μουσική και να τραγουδάς,να ελέγχεις το θυμό σου,να διαβάζεις,να αλλάξεις κουρεμα,να μην υποθετεις αλλα να επικοινωνεις όταν κάτι σε απασχολεί,να μην πηγαίνεις συνέχεια από τον ίδιο δρόμο,να κανεις ένα ταξίδι και τέλος να κανεις ΛΑΘΗ που θα σε πάνε ΜΠΡΟΣΤΑ!
Υγεία και όλα τα παραπάνω 😂😂σας ευχομαι για το 2019!”

Ενώ σε μια άλλη είχε γράψει: «Τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματια και ήρθε και άλλαξε όλη μου τη ζωή!Ενας άντρας με ιδανικά και αξίες που σπανίζουν στην εποχή μας!Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος και θέλω να σας πω πως πιστεύω -κι ας ακουστεί υπερβολικό-πως αν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι σαν τον άντρα μου, ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος!»

Δες τις μοναδικές φωτό του Ντέμη στο Instgaram της στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved