Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι της που «σημάδεψε» το χωρισμό και οι βιωματικοί στίχοι
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι της που «σημάδεψε» το χωρισμό και οι βιωματικοί στίχοι

Η ανακοίνωση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη ξάφνιασε τους πάντες.

Ο χωρισμός ήταν γεγονός εδώ και λίγους μήνες και, μάλιστα, η πρόσφατη επιτυχία της τραγουδίστριας, με τίτλο «Πέτρα», έμελλε να τον «σφραγίσει».

Το «Πέτρα», σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Νίκου Μωραΐτη, κυκλοφόρησε από την Panik Records στις αρχές του Απρίλη.

Αν και ο στιχουργός δεν γνώριζε τι συνέβαινε στην προσωπική ζωή της Δέσποινας Βανδή, οι στίχοι αποδείχθηκαν βιωματικοί για την τραγουδίστρια. Μάλιστα, η ίδια ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά όταν το ηχογράφησε, καθώς και όταν γύρισε το music video, το οποίο εξιστορεί έναν χωρισμό.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης γνωστοποίησαν τη λύση του γάμου τους, μετά από 18 χρόνια, με μια ανακοίνωση που εστάλη στα media το πρωί της Πέμπτης από τον CEO της Panik και manager της τραγουδίστριας, Γιώργο Αρσενάκο.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.
Δ. Βανδή - Ν. Νικολαΐδης
Γιώργος Αρσενάκος
manager Δέσποινας Βανδή», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια διατηρούσε ένα πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή με μοναδική προτεραιότητα το μεγάλωμα των παιδιών του. Υπήρξε ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz και η κάθε του κοινή εμφάνιση γινόταν – και όχι άδικα- talk of the town!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved