Πούμπουρας – Θεοχαρίδη: Ο πιο salty γάμος της χρονιάς - Ξυπόλυτοι στην άμμο μετά το μυστήριο
Showbiz

Πούμπουρας – Θεοχαρίδη: Ο πιο salty γάμος της χρονιάς - Ξυπόλυτοι στην άμμο μετά το μυστήριο

Γάμος – έκπληξη ήταν αυτός του Σάββα Πούμπουρα και της Αρετής Θεοχαρίδη καθώς ουδείς γνώριζε πως μαζί με το μυστήριο της βάφτισης το ζευγάρι ετοιμάζει και τον θρησκευτικό του γάμο.

Το περασμένο Σάββατο στις 10 Ιούλιου στο πανέμορφο νησί των Σπετσών το ζευγάρι παντρεύτηκε και αμέσως μετά βάφτισε την κόρη του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γάμος του ζευγαριού έγινε δυο μόλις ημέρες μετά την επέτειο των τεσσάρων χρόνων του πολιτικού τους γάμου. Και τότε το ζευγάρι είχε κρατήσει κρυφό το γεγονός του γάμου του, όπως ακριβώς και τώρα.

«Παντρευτήκαμε για μας. Δεν το ανακοινώσαμε καλά-καλά ούτε στους γονείς μας. Το αποφασίσαμε σε μία μέρα με τη γυναίκα μου, χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, χωρίς δημοσιότητα. Είναι κάτι προσωπικό και έγινε όπως το φανταστήκαμε. Ταξιδεύοντας τέλη της προηγούμενης σεζόν με το «Χωρίς Αποσκευές» στην Πέγεια, ενθουσιάστηκα με το ναυάγιο που είδα. Εκεί μου ήρθε η ιδέα του γάμου. Γυρνώντας, το πρότεινα στην Αρετή και μου είπε «πάμε να το κάνουμε!». Το οργανώσαμε και ήμασταν όλοι μαζί γύρω στα τέσσερα με πέντε άτομα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα», είχε πει ο ίδιος εξηγώντας τον λόγο που ο γάμος έγινε κρυφά.

Αυτός όμως ο γάμος ήταν παραμυθένιος με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία και χαρά ενώ κοντά τους είχαν αγαπημένα πρόσωπα.

Η νύφη επέλεξε ένα υπέροχο λιτό αλλά πανέμορφο λευκό νυφικό με δαντέλα ενώ ο γαμπρός ένα στιλάτο κοστούμι.

Αμέσως μετά ακολούθησε το γλέντι στην παραλία της Αγίας Παρασκευής με τους δυο τους να πετούν τα παπούτσια τους και ποζάρουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ πλάι στη θάλασσα.

«Τα απλά, είναι τα καλύτερα. Ξυπόλυτοι στην άμμο μετά το μυστήριο, δίπλα στο κύμα λες και είσαι σε ταβερνάκι. Τόσο cool το είχα στο μυαλό μου», σχολίασε ο ίδιος ο παρουσιαστής.

Δες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved